akcent exaited 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nick :Akcent ExaitedLink do SSów : http://speedy.sh/d7Kq4/Inferno.rarWycinek z konsoli(bez IP)* :Serwer :FFALink do bana:Witajcie, na wstępie chciałbym powiedzieć, że jestem nowy na forum . Nigdy specjalnie się w te sprawy nie angażowałem i dopiero w takim przypadku jak dziś postanowiłem tutaj zaglądnąć. Mianowicie podczas gry koło 14.40 na serwerze FFA dostałem kicka:"Wypad". Długo nie myśląc znowu wszedłem na serwer i napisałem do admina dlaczego tak się stało. Następstwem było otrzymanie perma bez żadnej odpowiedzi. Wszedłem w AMX bans i o dziwo nie znalazłem tam swojego nicku, lecz SS po przeczytaniu poradnika znalazłem i wstawiłem. We wzorze nie wstawiłem wycinka z konsoli, gdyż nie myśląć wyłączyłem CS. Ponadto link do bana również nic mi nie mówi. Czy wpływ na brak mojego nicku może mieć to że korzystam z internetu w akademiku? Dodam, że gram cs non-steam. Mam nadzieję, że ktoś bedzie wstanie mi pomoc, bo sprawach komputerowych kowbojem nie jestem . Normalnie zostawiłbym bym tą sprawę lecz na tym serwerze bardzo przyjemnie spędza się czas, a admini są bardzo pomocni . Z góry dziekuję i czekam na rozpatrzenie mojej sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Podaj wycinek z konsoli i link do bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akcent exaited 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Właśnie w tym problem, wchodząc w cs consola jest pusta, a link do bana dalej nie wiem o co chodzi.. nie znam się zbytnio na tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Link do bana w amxbans , ssy sa czyste , wycinka z konsoli nie masz ... Niech ktos zadecyduje o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akcent exaited 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 W AMX bans nie ma mojego nicku :/. Tez przed chwilą próbowałem wejść na serwer to nawet nie chce sie połączyć, latency 2000, gdzie inne serwery w mojej liscie ulubionych są normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20188 ? Nie ten ban to jest na twoje IP, nie ma innego bana. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=20188 Ten ban był robiony 9.04, wczoraj napisałeś prośbe o UB = 11.04 czyli minęło 24h. Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez Siwy + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Czas minął. SS są ale sprzed 2 dni (11.04) Po 24h Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi