TSUNAMI 12 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Typ Pracy: Sygnatura. Wymiary: Maxymalny forum. Render, Stock: ( Nie obczajam za bardzo wiem ze render to obrazy w 3d itp. jak chcecie się bawić to proszę. Napis/y: TSUNAMI Admin DD2 GG: 34315226 Pomogłem Podaruj + Steam: didzejmp123 (GG i Steam jak by można było zamiast napisu to grafika jeżeli to przeszkadza to nie trzeba. Tematyka: Jakaś ładna laska. Kolorystka: Pozostawiam się waszym gustom ^^ Inne: Nie mam nic Dziękuje za wykonanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wydaje mi się, że nie zapoznałeś się z tym ;d INFORMACJE: -Zlecenia Darmowe dotyczą pojedynczych prac -Zlecenia Darmowe piszemy raz na tydzień -Zlecenie Darmowe osoby która ma na koncie warna nie zostanie wykonane -Jeżeli zlecenie nie zostanie wykonane przez 7 dni zostanie zamknięte -Jeżeli chcesz złożyć zlecenie musisz mieć 20 postów -Na pracy musi być napis "Cs-Classic.pl" -Jeżeli chcesz złożyć zlecenie, musisz być zarejestrowany min. 7 dni na forum. A ty ;c Aktywnych postów 6Użytkownik od Wczoraj, 18:32 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi