Diablox9 505 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Postanowilem zrobic takie cos na swieta ;d ! : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajne ;d Mario ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Fajne a najlepsze mario w tle :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wspomnienia xD z "pegazusa" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 no nawzajem ; ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'$iGn~! 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Wzajemnie, a tak przy okazji - tą choineczkę mogłeś dopasować do grafiki, bo wybiega poza rodzaj tła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Dziękuje i wzajemnie, ale jako iż jest to temat dodany w "Wasze Prace" to muszę ją ocenić, haha :mrgreen: Choinka jest źle wycięta i wtopiona w tło.. no praktycznie w ogóle jej nie wtopiłeś, a ten Mario kompletnie nie pasuje do tematyki.. napis też taki sobie, mogłeś dodać parę efektów. ;)frohe weihnachten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 @UP , wiem ja ta choinke znalazlem na GOOGLE obrazki ;d pierwsza lepsza i tyle , to bylo zrobione moze w 3 minutki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Mi się podoba. I dziękuję i życzę nawzajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi