rappid.rs 2 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 1. Serwer: FFa + BF2 2. Nick: rappid.RS3. Imię: Krystian4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: Malo , tylko ss'y9. Opisać siebie: Śmiały lubie spedzac czas na serwerze ;D Nie lubie siebie opisywać :]10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram tu troche i ludzie wyzywaj , oszukuja (hacki itp) , dzieci na micro -.-11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; PERM :] -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzezenie , mute lub kick/ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick , jak sie powtorzy to ban12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 widze ciebie na serwie, i już długo jesteś z nami - tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 ogarnia i gra dosyc czesto wiec na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Godziny w jakich grasz na serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 na tak -gra często na serwerze -ogar 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rappid.rs 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Godziny w jakich grasz na serwie? pon-pt 14.30-18/19 Sob-Nd 6/7-16/17 ale rożnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Również widzę Cię często na serwerze. Jestem na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 na TAK -często widzę Cię na serwerze -ogarnia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 rappid.rs Człowiek mnie denerwuje bo czasem ja mam gorsze chwile i mnie bije Ale tak serio wracając do podania, bez żadnego ale na tak, ogarnia, grałem jednego dnia od godziny 11 bo skończyłem wcześniej szkołę rappid był już na serwie, pograłem do 16 i on cały czas był ze mną na serwerze kiedy sam byłem, a dwóch adminów to jednak jeden pomoże trochę drugiemu i jest zupełnie inaczej. TAK! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Czekam parę dni na poprawę aktywności na forum. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny pisz na pw/gg Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi