mess. 3 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 1. Serwer: FFA+BF2 2. Nick: mess.3. Imię: Alan4. Wiek: 185. Znajomość Amxx(0/10): 96. Mikrofon(Tak/Nie): Tak (ale rzadko używam)7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 5 godzin?9. Opisać siebie: Lubie piłkę nożną, od 9 lat trenuje i gram w A-Klasie. W CS'a gram od 5,6 lat, kiedyś grałem w zawodowym gamingu STF-CLAN który sie rozpadł ze względu na kłótnie po przegranym lanie.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Denerwują mnie często odpały w porannych godzinach a inni admini są w szkole i nie mają jak zbaować, ahhh te dzieci +12 nadużywające micro jak ja to kocham no i te cele mapy -_- .11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Oczywiście trzeba sie upewnić, że ktoś leci na haxach, jeżeli nie jestem pewny to robie ss'y i czekam aż odpał podrzuci na forum, a jeżeli jestem pewny w 100% że to odpał to PERM . -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, KICK bo micro +16, a jeżeli to nie pomoże to jakiś banik na 30 minut,może sie nauczy . -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie słowne, kick , jw .12. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Nonsteam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 7h na serwerze. Nadrób godziny to będę na tak, jak na razie na nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Mnie koło 3 dni nie było na serwie to nwm czy grasz czy nie grasz natomiast wcześniej nigdy cie nie widziałem więc prosta odpowiedź - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 na nie, nie spelniasz wymagan i po ostatnich twoich wypocinach na sb nie wydaje mi sie zebys sie nadawal 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Nie, czas z GT mówi sam za siebie. Aż się boję się pomyśleć co by było jak byś się napił i wszedł na serwer ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ja też na nie... Dodam jeszcze tylko że miałeś Perm. BANA za reklamę od Vernona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 na nie -mało grasz na serwerze -nie znamy cie za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ile Moge 5 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 mess. widzę Cię na serwerze naprawdę ogarniasz (jedyny wiesz co to A.C.A.B pisząc 1.3.1.2 u mnie to + bo widzę, że masz podobne poglądy jak ja ) Ale jeżeli chodzi o serwer to pograj tak jeszcze z tydzień lub dwa nabij godzinek i powinno styknąć na forum się udzielasz, jesteś w porządku nie miałem z Tobą żadnych problemów. Jeżeli złożysz za ten tydzień czy dwa lub trochę dłużej możesz być pewien że będę na TAK. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi