MegaFrag 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 witam dostałem bana i chciałbym sie odwołac od niego poniewarz grałem na serwie i rozwijałem moją klasę jaką jest Komandos i dostałem bana za nic jeśli bedzie trzeba to mogę wysłać filmik że nic nie miałem mam zrobiony filmik całej mojej konsoli mam nadzieję że naprawicie to jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/615-wz%C3%B3r-pro%C5%9Bba-o-ub/ WZÓR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi