Miłosz 2 789 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja rozumiem jak dacie Nie Bo co tu.. Admin COD 350lv, Admin BF2+FFa, Admin COD 4000lv, Support UB... 4 admin? 1. Serwer: Only dd2 2. Nick: Siwy 3. Wiek: 17 4. Znajomość AMXX: 10/10 5. Mikrofon: nie używam 6. Składka: jeżeli 1 = wszystkie serwy, to tak 7. Czas na forum: od października 2012 8. Opisz siebie: 9. Dlaczego chcesz zostać adminem?: Zawsze po 21/22 i do 1/2 max w nocy jestem na serwie dd2 inna sieć ale jeżeli mamy już serwer dd2 to "przestawie" sie na niego Serwer jest nowy na sieci, z czego wiem jest 4 adminów ? + karol. Więc mogę pomóc nocami 10. Co zrobisz gdy: ODPAL = no to robimy demko/ss po czym perm MIKRO = ostrzezenie/kick/5/30/1 KULTURA = ostrzezenie/5/30/1/3 11. Platforma: STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jestem za - generalnie to jest za przyjęciem Siwego jak global admina - powody:- Jest jednym z adminów, których można naprawdę cenić nie tylko za sposób obserwowania serwerów, kiedy zdarza mu się siedzieć na specu po kilka map z rzędu zamiast grać i wyłapywać ludzi podczas zgłoszeń, ale również za jego decyzje. W swojej krótkiej przygodzie admina na CSC - przed rezygnacją - mogę śmiało powiedzieć że Siwy był jasnym i niestety chyba jedynym punktem, który powstrzymywał mnie przed zakończeniem swojego czasu adminowania.- Niezbędne doświadczanie- Potrafi przedstawić swoją odpowiedź czy wypowiedź w normalny, kulturalny sposób.- Z tego co miałem okazję zaobserwować z jego wypowiedzi na forum to stara się być na tyle obiektywny na ile może - co się na pewno ceni.- Nocne godziny adminowania, co na pewno pomoże, a w tym czasie reszta serwerów jest 'off' znaczy nikogo na nich nie ma, więc zostanie mu samotny dd2 do obserwowania.- Steam to oczywiście kolejny plus.- Narzekanie graczy na brak adminów na serwerze 'wieczorami'. )Jedynie co mi się nie podoba to fakt, że założyłeś konto dla podania. ; < 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoLeKK 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na tak. Wystarczy że spelniasz wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Siwy ogarnia i te godziny pozno-wieczorne to duzy plus Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na Nie -Admina masz na 4k/bf2 i chyba jeszcze gdzieś indziej i prawie cie tam nie ma -Masz UbTeam -Nie ogarniesz tego wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Popeye 88 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na TAK ! +steam +doświadczenie +ogarniasz -Masz adma na 3 serverach, więc niewiem czy ogarniesz 4 ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie chyba sobie żartujecie -na serwie Cię ani razu nie widziałem -masz 3 serwery więc je ogarnij a nie 4 chcesz i do tego ubt NA nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 jestem na NIE -masz 3 serwery do ogarnięcia, UbT -malo H na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Jak na razie jestem na Nie. Powody: - Nie widziałem Cię na serwie za dużo razy. - Myślę że za dużo masz na głowie. - Jak dodasz DD2 to tego nie ogarniesz. - Trzeba nam odpowiedzialnych i poświęcających serwerowi bynajmniej 2h dziennie a ja myślę ze ty nie dasz rady. (Odpowiedzialny jesteś ale po prostu masz za dużo na głowie). To tyle więcej argumentów Nie mam. Jeżeli byś zrezygnował z jakiegoś admina na innym serwie i na DD2 grał jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE. Ogarnij resztę serwerów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi