SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 O 12:30 w szwajcarskim Nyonie odbyło się losowanie par półfinałowych tegorocznej edycji Ligi Mistrzów. O awans do finału Real Madryt zagra z Bayernem Monachium a Atlético Madryt zmierzy się z Chelsea FC. Pierwsze mecze tej rundy zostaną rozegrane w dniach 22 – 23 kwietnia. Rewanże odbędą się tydzień później. Konkretne daty meczów UEFA ogłosi w najbliższym czasie. Tegoroczny finał Ligi Mistrzów odbędzie się w Portugalii. Dwa najlepsze europejskie kluby tego sezonu ugości obiekt Benfiki Lizbona – Estádio da Luz. Źródło : www.ligamistrzów.com Jak myślicie który mecz się zapowiada najciekawszy i która z drużyn sięgnie po Puchar LM.? Tutaj jeszcze znalazłem na FB takie coś : http://www73.zippyshare.com/v/9060868/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 najciekawszy to Real vs Bayern myślę że Bayern wygra w dwumeczu.. co do drugiego spotkania to nwm kto jest faworytem, ale myśle że Atletico wygra.... PS. pisze się półfinały <---- razem nie pół finały 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Specjalnie tak zrobiłem Tak miało być ;d A co do meczów To masz racje bayern wygra ale chelsea tez wygra i taki bd finał Bayern-Chelsea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Bayern czeka trudne zadanie, bo w koncu to Real Madryt. Ale oni nikogo się nie obawiają i sądzę, że dojdą do finału, w którym ograją Chelsea. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Finał według mnie będzie wyglądał Real - ATM, jednak warunkiem jest powrót CR7 na dwumecz z Bayernem. Co do CFC - ATM to wydaje mi się, że mimo wszystko Simeone kolejny raz poprowadzi swój zespół do wygranej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Real- Bayer Chealse-Atletico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 @Senrox, to już wiemy, a coś od siebie? Poza tym Chelsea i Bayern, bo Bayer to jest Leverkusen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliMatias 4 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 ATM przeszło na farcie 1 bramką, więc bardziej stawiam na Chelsea. Co do meczu Real-Bayern to obstawiam Real, nie wiem dlaczego, ale mam takie przeczucie. Czyli finał Chelsea-Real Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romet 154 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja daje Bayern - Chelsea Bayern rozwali Królewskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ja daje Bayern - Chelsea Bayern rozwali Królewskich "Rozwali"?prima aprillis było 1 kwietnia:)chlopie real dostanie 3;1:) Bd finał Atletico-Bayern:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliMatias 4 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 @Up Czytanie ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Według mnie będzie Hiszpański finał ,który wygra Real Madrid <3 A najciekawsze spotkanie to będzie Bayern Monchen - Real Madrid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Moim faworztem już w ćwiartkach było Atletico, nadal nim jest ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 ATL 0 0 CHL takze wszystko wyjasni sie po meczu w londynie :disdain: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Będzie cięzko, ale trzeba wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja jestem fanką realu i to oni siegną po trofeum. Mogę sie nawet założyc o 0,5 l XD Real-ATM: 2:0 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 PFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF, nie ma takiej opcji ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Póki co wątpię by Real z Atm grał w finale po wczorajszym meczu, ale w końcu to Liga Mistrzów tam się wszystko może zdarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bayer ostatnio tez formą nie zachwyca xd Wiara czyni cuda! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bayer to Leverkusen Bayern się piszę : DDD ale to złoooooooooooooooo altetico only hehe ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Real górą. Chociaż przyznam, ze Bayern miało wiecej okazji. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 stawiam na final Real - Chelsea i oczywiscie wygrana Realu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jasnowidzów jest dużo jak widać Ja stawiam na Real / Bayern vs Atletico / Chelsea -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Jeszcze przed meczem ATM - CFC, ale już po tym jak odpadła bawarska maszynka. Real idzie jakby szedł po swoje póki co. MGotze - niewątpliwie trafiłeś!Swoją drogą nie mogę zrozumieć jak Guardiola z tak niesamowitego zespołu jakim był Bayern w ubiegłym sezonie zrobił tik-takowy niewypał. Z drużyny marzeń usunął to co było tam najważniejsze wprowadzając swoje "przestarzałe" podejście. W końcu przekonamy się jakim trenerem jest Pep i co będzie w stanie zrobić w momencie gdy taktyka układana z pomocą nieżyjącego już Tito (jeśli się nie mylę) po prostu przestała działać, gdy w zespole nie ma kogoś pokroju Messiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie zawsze każdemu wyjdzie mecz, napotkali lepszych od siebie, ale spójrz jak w lidze im idzie, tam zdąbędą mistrza, więc coś jednak grają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi