JeRzY 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 1. Serwer: Only DD2 2. Nick: JeRzY3. Imię: Kamil4. Wiek: 245. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: serwer kupiony wiec na tym forum od niedawna9. Opisać siebie: spokojny,piekny:P10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Mialem juz admina na tym serwerze,ale przez ostatni czas co chwile przeprowadzki,dosc dlugo juz trzymam sie scodfilda:)11. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Robie ssy ,banuje -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzegam najpierw,potem kickam/banuje -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzegam najpierw,potem kickam/banuje12. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Serwer dopiero kupiliscie wiec jak mozecie mnie znac?czas przegrany na serwerze mowi chyba sam za siebie ,ludzie mnie znaja i ogarniam ta funkcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Godziny i steam mówi sam za siebie, tylko jak kolega próbny - byłeś na poprzedniej sieci adminem ale tutaj nikt cie nie widział i nie wie jak ogarniasz serwa. 5 dni, tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Na Nie -http://www.gametracker.com/player/jerzy/193.33.177.101:27156/ zobaczcie na wykresy, od dawna prawie nie wchodzi na serwer. /JeRzY 1. Nie wypowiadaj sie w własnym podaniu masz opcje /edit i przez ten post tez mogą być ludzie na Nie bo spamisz w Podaniu ale ja na to nie patrzam bo sam to kiedys zrobilem. 2.Tak jak napisałeś miałeś przeprowadzki i kompa w naprawie, jak dla mnie powinienes zlozyc podanie za 1 tydzien moze 1,5 tygodnia i ja bd wtedy na tak a tak to wszedles po "przerwie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeRzY 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 shoke bo przez ostatni czas byly przeprowadzki i mialem kompa w naprawie:) a adminuje juz na tym seerwerze 4 miesiace wiec ogarnim i znam ludzi. Przeprowadzki to mam na mysli to ,ze bylo pare razy zmieniane forum a nie ze ja sie przeprowadzalem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Nie wypowiadamy się we własnym podaniu. Pierwszy post uznaję, ale dalej już nie pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 na nie -nie widzę cie na serwerze -daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ten ziomek jest no-lifem. Co prawda może nie był teraz na serwie ale jak wbił już 2/3 h siedzi jest ogarnięty bardzo pomagał. Jestem na Tak. Naprawdę taka ręka jak on się przyda na 100% weźcie to pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dowiedziałem się co nie co. Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi