JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Imię Daniel Wiek Piętnaście lat Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) 72 godziny Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) Wywiady i Wiadomości ze świata. Dla mnie to żadna nowość, więc raczej jakieś tam doświadczenie posiadam^^ Znajomość z większością użytkowników Myślę, że znam dużo użytkowników Dlaczego ja? Ponieważ lubię pracę pisemną, a od jakiegoś czasu zastanawiałem się nad złożeniem podania. Posiadam duże doświadczenie, zawsze staram się pisać wywiady spontaniczne, z odrobiną powagi, gdyż, wtedy nie są One nudne. Nigdy nie używam tych samych pytań, zawsze wymyślane są na bieżąco, dlatego też rzadko jakiekolwiek pytanie się powtarzają. Ogólnie jestem kreatywny i zawsze pełen pomysłów, czasem beznadziejnych, czasem pomocnych. Nie ma wielu redaktorów, więc może bym jakoś pomógł forum z "Wiadomości ze świata" lub "Wywiady".Wiem, że się za bardzo nie rozpisałem, ale napisałem to, co miałem napisać i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanil. 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Hmm myślę, że mógłbyś się nadać. Masz ode mnie takiego małego "taka". Daj przykładowy wywiad (może być na kilka zdań), żeby zobaczyć jak będziesz to realizował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jestem na Tak. - odpowiedzialny - przyjazny - miły - rzetelny - uczynny - dobry - zna ortografie - składa dobrze zdania - wie gdzie są przecinki - dużo h na forum - dużo ludzi go lubi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie masz innych obowiązków (admin) można dać ci szanse. A coraz więcej jara sie na te wywiady ;d Tak, ale jako ostatni bo redaktorów też idzie na to. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Maja 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Napisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi