hapajkule 156 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 1. Moj nick - HapajKule 2. Nick Admina KrZySiO 3. Data i godzina - 2014-04-13 11.50 4. Swiadkowie WilkuZmC , Ozcs , szukam@mamy , Jelonek 5. Opis WilkuZmC i MrRemix bronia sie rzucam pake na Remixa ban paka na ostatniego to sory -_- I do tego ogarniety admin KrZySiO nie widzial sytuacji tylko pyta sie czy paka na jednego czy na dwoch Remix odpowiada ze na jednego i nagle ban.... Prosze ogarnac tego łacha bo nie moge -_- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Potwierdzam zostalem z remixem on dostal pake potem mnie zamienilo i koniec rundy krzysio tego nie widzial i pytal sie czy jeden czy dwoch ja i jelonek napisalismy ze 2 a remix ze 1 i hapaj dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrZySiO91 11 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie widziałem czy to była na jednego czy na dwóch, ale gracze mi pisali że była na jednego, ale jak była na dwóch to przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Za co przepraszasz skoro nie ogr admina to po co sie po niego pchasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nie ogarnia admina bo przeprosił za swój błąd? Ruskie zastanów się co piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Każdy może popełniać błędy, ale to nie jest powód by osądzać go że admin do niego nie pasuj. Dla mnie za małe wykroczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Każdemu może się zdarzyć błąd i Krzysio się do niego przyznał. Ruskie po prostu ma ból du**, bo sam nie dostał admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi