fashion 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Nick : ebashu v kashuLink do SSów :Wycinek z konsoli(bez IP)* : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:57405587' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Serwer : only DD2Link do bana: nie ma CO TO MA BYĆ??? Zbanował mnie,bo mu płakali na u@ czy jak?? PO PROSTU ŻENADA niech banujący adm wrzuca tu demko z hltv i mi je tu rozpisze chętnie poczytam co napisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 czekamy na demko od admina banującego zbk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fashion 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 pfff, jak on siedzi na serwie i nie raczy nawet forum sprawdzic to pewnie ub dzis ja nie zobacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbk 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jak Ja cb z 15 min obserwowalem i bylo widac ze przez sciany waliles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Demko z HLTV - czyste, jest jedna "akcja" zły interp. UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi