vexioN 0 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jeżeli szukałeś "Counter Strike 1.6" bez różnych dodatków które obniżają fps'y (im mniej fpsów tym gorsza jakość gry).Podaje ci link, oczywiście z góry piszę że to nie jest mój link, ale jest zgoda autora więc tymczasowo daję wam aktualny link do pobrania cs'a : www.vexion.manifo.com/download , macie tam zawartą instrukcje instalacji .Swojego cs'a wrzucę na internet jak tylko spakuję różne moje dodatki, a później zrobię instalkę i podam wam linka .Na tym cs posiadam ' +233 FPS ' a na Sznajker lub Łukasz ' 112 ', duża różnica prawda?Więc nie zwlekaj przetestuj tego counter strike !, a moje wydanie cs'a zobaczysz już niedługo, na którym będziesz mógł doznać swoje maxymalne FPs'y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja na sznajkerze mam 300 fps,a na steam jeszcze więcej wystarczy tylko wpisać dobre komendy w cfg i dać do odczytu.A za wstawke pifko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Ludzie , nie ważne są fpsy bo 100 fps wam wystarczy w zupełności bo miedzy 200 fps a 100 fps nie ma praktycznie róznicy podczas gry na jakims FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tak 100 ci wystarczy, ale im więcej masz tym mniejszy rozrzut się ma. FPs bardzo przydawają się na DR, pomyśl trochę 30-50 fps na dr ' koszmar ' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Kiedy masz zamiar wrzucic swojego cs'a Oblukałbym czy to powiększy mi fpsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Wydanie w bodajże w tą sobotę ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Fps można brać tylko do 300 max wtedy gra jest płynna.Bo jak ja ustawiłem komendy itp. i miałem powyżej 600 fps był skutek odwrotny i postać chodziła bardzo wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 a jakieś inne v ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vexioN 0 Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Tylko v23, uważam że jest to najbardziej wydajny patch. Ale dodam nowszy, niedługo jak będę znów miał czas na stronę : ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Zaraz zobaczę twój patch . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balonidas 0 Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Jutro to wszystko zobacze dziś net mi na to nie pozwala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No całkiem, całkiem tylko ilość fps'ów nadal się nie zmieniła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 No no no na dr to się przyda pzdr dla cb! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernox 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Bardzo ciekawy cs , właśnie szukałem czegoś takiego . Wielkie Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no fajny ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi