Trollek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Nie wiem ta fantasia moze jest jakas inna zrobila ss innemu kolesiowi a mi dala bana niech ona sie ogarnie bo pisze ze zrobila mi normalnie a zrobila jakiemus innemu kolesiowi ... Nick : Trollu ;d Link do SSów : http://speedy.sh/HPDYV/Desktop.rar Wycinek z konsoli : SERWER : dd2/infe [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Fantasia [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Trollu [AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1582510658 ' [AMXBans] Your IP : ' 77.65.109.194 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check yourrno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Chyba sobie jaja robisz ss "de_inferno0002.bmp" widac gracza ct , widac przez niego. Ewidetnie miales wall hack'a.Brak UB. /cL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi