CytryneG 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 1. Serwer: OnlyDD2 2. Nick: ==^.-CytryneG-^.3. Imię: Tomasz4. Wiek: 17 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Opisać siebie: nazywam się Tomasz Grzybowski.Mam 17 lat i uczęszczam do I klasy szkoły średniej.Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mężczyzną, o krótkich blond włosach. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki uśmiech, ale zdarzają się też dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten uśmiech znika z mojej twarzy. Kiedy zdarzy się, że ktoś ma jakiś problem albo kłopot zawsze staram się mu jak najlepiej pomóc. Jestem człowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerość niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby. Ja jednak uważam, że każdy powinien być z drugą osobą szczery i powiedzieć jej co myśli w danej sytuacji. Wnoszę pogodny nastrój w moim otoczeniu, razem z przyjaciółmi nie potrafię się nudzić. 9. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Jest dużo chiterów pod nieobecnością admina.Chciałbym troszku ogarnąć to co sie dzieje na serwerze,zapanować na kulturą graczy.10. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ban na zawsze -Gdy ktoś nadużywa micro; ban na 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; zależnie od sytuacji11. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErGoo. 2 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jestem na TAK -STEAM -widze go czesto na serwie -na pewno sobie poradzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wiesz że masz 8/9 h na serwie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Kolego nie ze mną te numery :c nie masz 17 lat masz moze 14 bo dawalem ci kicki za micro i dlatego jestem na nie za kłamstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CytryneG 0 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 ojj ja sie w ogóle nie odzywałem na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 na nie -mało godzin na serwie -wypowiadanie się w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Widze go czesto na serwerze, nie sprawia problemow wiec jestem na tak, ale jest jedno ale Opis swojej osoby skopiowany z -> http://www.sciaga.pl/tekst/21979-22-sprobuj_opisac_sam_siebie_opis_siebie_samego 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSUNAMI 12 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Jestem na Nie powody: - coś nie wierze z tym 9/10 - kopiujesz wygląd z zadane czy tam ściągi żałosne - podaj link do fb z obaczymy ile ma się lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na Nie -wypowiadasz się w swoich podaniach -godziny na serwerze oraz forum /Tsunami co ty pedofil ze chcesz jego FB? no to gratulacje, czy przyjaciół szukasz,a może on nie chce? Brawo za ten twój ostatni myślnik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na Nie Wypowiadasz się w swoim podaniu Konto do podania Mało godzin na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Oczywiście, że na nie. Powiem tyle, Ja nie lubię ludzi którzy kłamią, a już szczególnie wymyślają niektóre historie. Nie dość, że wypowiadasz się w swoim podaniu to w dodatku masz mało godzin na serwie. Teraz jestem ciekawa czy znalazłby się jakikolwiek admin który uwierzył by Tobie w te bajki. ; ) Po prostu brak jakichkolwiek słów. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi