TSUNAMI 12 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Twój nick: TSUNAMI Nick podejrzanego: presto xd SID podejrzanego: STEAM_0:1:2917824 IP podejrzanego: 94.240.16.250 Data (dzień, gg:mm) zajścia: Dzisiaj 16:20 czy coś takiego. Twoje demo: Nie mam. Rodzaj czita: Podejrzewam że wh ponieważ zrobiłem mu 3 ss na Only DD2 i mi uciekł , miałem mu nie robić ss bo oglądałem myślałem ze miał farta ale kolega z stema LOQu wysłał mi amx_bansa z innego serwa na którym dostał ss i nie wstawił więc dałem mu ss a on uciekł ... perma ma załatwionego. Czasy podejrzanych akcji: Nie ma. IP /Nazwa serwera: DD2 Tutaj SS z konsoli na których dostał bana: http://speedy.sh/9Psd7/bez-tytulu.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loq. 2 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 TSUNAMI jego steam id wystarczy ma aktywnego bana na cs-bydgoszcz bo ss'ów nie wstawił tutaj przy ss'ach uciekł to ban perm i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak uciekł od ss to sam mu daj bana amx_ban, amx_addban do wyboru, do koloru @down - po prostu amx_last ;P do tego nie trzeba pluginu, bo to jest w amx wpisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sik0r 28 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 wystarczy ze jest chyba plugin "ostatnio rozlaczeni" w amxmodmenu i wchodzisz tam i banujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presto xd 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 dostalem prma nie wim za co nie mam czitów gram na serwie z 5 godzin to chyba by zobaczyli ze mam chacki na ####### to ja juz dawno nie gram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
presto xd 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 nikt mi screnów nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Logi można sprawdzić, natomiast czy na innych serwach / sieciach miał bana nie interesuje mnie. Jak odpalony to ma być dowód, a jeżeli uciekł to leci ban. Osoby UP nie macie prawa w tym temacie pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: BAN Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 903 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi