`Popeye 88 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): steam : swiat_zza_kratKiedy zaczynałeś grę w cs: grę w cs zaczołem 4 lata temu Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: sporę miałem admina sporo razy więc umiem rozpoznać cheatera . Ile masz wolnego czasu?: teraz to sporo, bo nie mam co do roboty co jedynie zrobię lekcje, połuczę się i mam czas wolny Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Często jestem na forum i gdy przeglądam nową zawartość często stoją posty z prośbą o UB. Więc chciałbym pomóc graczom,aby długo nieczekali na UB Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nigdy nie używałem haxów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wymagania to podstawa. Po co składasz podanie jeśli ich nie spełniasz? Na nie. Wymagania- 150 postów - masz 62- 20 dni na forum - masz 1dzień i 12 godzin- Minimum 15 lat to akurat spełniasz ;d- Aktywne konto od dwóch miesięcy - konto od 17 Mar 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi