Takichi 19 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Witam Was!Jeżeli ktoś ma COD Black Ops II proszę o pomoc. Mianowicie wczoraj sobie instaluje gre,po instalacji wyskakuje mi,że gra nie zostanie uruchomiona,dopóki nie włączysz Steam. i stąd moje pytanie,czy do tej gry potrzebny jest Steam? Prosze o pomoc.Takichi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Boze , jak ci pisze ze potrzeba steam to trzeba STEAM innaczej nie zagrasza w nia , wiem bo sam mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Można też ściągnąć cracka, wystarczy w necie poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 No jak piszę to znaczy, że jest potrzebny ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi