kolorek98 1 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 1. Serwer: zombie mod 2. Nick: kisiel 3. Imię: Klaudiusz 4. Wiek: 15 lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 8 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: ok. 10 godz. 9. Opisać siebie: Mam na imię Klaudiusz mam 15 lat lubię sport i grać w CS lubię rap hip hop 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Gram już ok. 6 miesięcy i chce rozwijać server i pomagać 11. Linki do reklam: http://counter-strik...s_classic_25765 http://cs-unlimited....005-cs-classic/ 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie jak nie podziała to kick jak to też nie podziała to ban -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie jak nie podziała to kick jak to też nie podziała to ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): non steam Wiem że mam często bany za łamanie regulaminu ale to się zmieniło od 2 TYGODNI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jak dla mnie na NIE. Mało cie na serwie widzę , jest dużo adminów często łamiesz regulamin i mała aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrytpl 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Joł Jestem na TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKK Uważam ,iż użydkownik ten spełnił wszystkie warunki na admina. REKLAMY + Czas na serwerze + Ruskiee jeżeli go nie widzisz to jesteś ślepy, bo on nagrywa nawet odcinki z tego serwera. pomaga+ Upomina+ Więc nie widzę powodów dla których powinenem być na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 jestem na nie, konto założone dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jestem na TAK, ponieważ użydkownik ten gra bardzo długo, a zresztą co będę pisał wszystko wymienił madryt. NA TAK. Moim zdaniem kisiel to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 DawciOo, a wyjaśnij mi po co się zakłada konta na forum sieci?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie. Prawdopodobnie sam założyłeś te dwa konta co są na tak i maja 1-2 posty. Żarty sobie robisz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ilona czemu mnie oskarżasz o załozenie multikonta sprawdź ip internetowe to się przekonasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Złożył podanko 7 dni temu i 2 posty na forum sry do tego łamie regulamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 tylko, że jest napisane, aby dostać admina trzeba być aktywnym na forum, a Ty tego pkt nie spełniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lafiryndo 7 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na nie, nie widzę Cie na serwie, dziecinne podejście do podania i śmiechu warte multikonto czy namowa kolegów do poparcia podania. POZDRO, kisiel jak dalej tak będziesz robił to powodzenia w dalszym rozwoju na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na nie Wszystkie powody podał ruskie, i jak jeszcze zobaczyłem jego historie na stronie amxbans łuuuhhuuuhuu xD A po za tym nie widzę abyś chciał rozwija ten server. Brak twoich postów w jakichkolwiek tematach <-- I gdzie tu chcesz server rozwijać?? hahaha Na serverze również zachowujesz się dziecinnie czasami uwagi admina na cb nie działają i ty chcesz admina? nie umiesz się ogarnąć jako gracz!! a co dopiero jako ADMIN haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na Nie Konto do podania Brak steam 8. Czas spędzony na forum: ok. 10 godz. Time Online3h 8m 29s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 no prawdopodobnie konta twoje a jak sie myle to spamowałeś na zm żeby ci dali odpowiedź w podani a to od razu oznacza Nie więc, a poza tym nawet reklam nie potrafisz zrobić -NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Joł Jestem na TAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKKKK Uważam ,iż użydkownik ten spełnił wszystkie warunki na admina. REKLAMY + Czas na serwerze + Ruskiee jeżeli go nie widzisz to jesteś ślepy, bo on nagrywa nawet odcinki z tego serwera. pomaga+ Upomina+ Więc nie widzę powodów dla których powinenem być na NIE ilona czemu mnie oskarżasz o załozenie multikonta sprawdź ip internetowe to się przekonasz Ban za multikonto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zerowa aktywność na forum Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi