lodz 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Się zastanawiam z kiedy ten aktywny. Kilka razy ssy robione, za każdym razem wrzucałem na forum. I za każdym razem był UB. Tym bardziej, że ostatnio normalnie gram na serwerze i nie było żadnych problemów. Link z dzisiejszego. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=21274 Kilka słów, trochę wyjaśnień. Chociaż jakaś odpowiedź, dlaczego dostałem teraz za niby aktywnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Sory owocowy moja pomyłka przepraszam za to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodz 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Żaden problem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi