WuZet 38 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: WuZet 2.Nick admina/gracza który zawinił: Hajdzik - admin, Satanic-Game # BlazE : 3.Admin/Gracz : Hajdzik / Satanic-Game # BlazE 4.Data i godzina: 15.04.2014 - 15:44:16 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: Napisałem "nie ma to jak grac z tagiem klanowym na publicu i lamic" gość do mnie "zamknij ryj" " zmknij ryj juz smieciu" Admin zbanował mnie a to ten Blaze brzydko się wyrażał i mnie obrażał, mimo to on nie dostał bana tylko ja... Brawo dla szanownego admina, amator jakich mało. H@ powien wyciągnąc konsekwencje wobec tego admina i gracza. 7. Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=21271 Cała rozmowa jest w ss`ach link: http://speedy.sh/3ZgTu/ssy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 5 min nawet musisz zgłaszać, najwyraźniej pomyłka admin też człowiek. Już ban wygasł więc leć na serw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 dobrze ze ja też zrobiłem ss tego czego nie pokazałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WuZet 38 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 gość mnie obrażał i nie dostał bana tylko sobie grał dalej. brawo Panie adminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Z tych ssow wynika niestety Wuzet , ze sprowokowales Blaze. "nie ma to jak grac z tagiem klanowym na publicu i lamic" i jeszcze "haha" Mogles zostawic sobie ta uwage dla siebie. A blaze sie najprosciej "wkur..." Ja tak to widze. Gralem troche z nim i nigdy nie byl agresywny. / Ban 5 min nie byl sluszny ale tez nie dotkliwy. Ja bym staral sie uspokoic, potem kick. Na drugi raz pamietac ze nie kazdy rozumie zarty innych!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi