SHOKE 473 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wiek:16 Kontakt (GG/e-mail/steam):SteamKiedy zaczynałeś grę w cs:2 lata temuDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów:Już miałem UBTeam na byłej sieci serwerów i nikt nie narzekałIle masz wolnego czasu?:ok.5h-10hDlaczego starasz się o to stanowisko?:Chciałbym pomóc dla UBT,wyręczać niektóre osoby z UBT, które nie mają czasu, czasami są wstawiane SS i gracze się denerwują kiedy dostaną UB.Ja bym się starał jak najszybciej dać UB i żeby gracze jak najszybciej wracali do gry Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich):Tylko Wall Hacka opengl32 jak zaczynałem grę w cs 1.6 Wymagania- 150 postów ----> Jest- 20 dni na forum ---> Jest- Minimum 15 lat ---> Jest- Aktywne konto od dwóch miesięcy ---> Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi