Tajemniczy89 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 1. Nick: Tajemniczy89 2. Imię: Patryk 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx : 5/10 5. Mikrofon(Tak/Nie) : mikrofon działa poprawnie gdy jestem na swoim laptopie 6. Składka(Tak/Nie): Tak 7. Czas spędzony na forum : Na forum jest tam parę godz. większość spędzam na Serwie 8. Reklamy sieci*: W każdej chwili mogę dopisać pod swoimi starymi filmami na yt (Kanał na yt BDSPP planuje nagrać coś z serwa) 9. Opisz: Siebie:* Łatwo ze mną wszystko uzgodnić gdy ma ktoś konkretne warunki znam się na grafice i innych sprawach informatycznych 10. Platforma Cs(Steam/Non Steam): tymczasowo non steam ale możliwość zakupu jest 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze**: od 3 do 5 godz. 12. W jakich godzinach na nim grasz(Dni robocze, weekend)**: 14-20 13. Co zrobisz gdy : -Ktoś używa dopalaczy; Kick ---------> BAN -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie ----> Kick --------> BAN od 5 do 30 min -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie --------> Kick -----------> BAN Pozdrawiam Tajemniczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 składka, reklamy, obsługa amxx, + aktywność na serwie jak i forum, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kill 19 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jestem na NIE : -brak aktywności na forum -brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eiden7 49 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Póki co na nie. Powody podał Siwy. Mało Cię widziałem, pomijając dziś, a poza tym aktywność forum leży i kwiczy byś do niej przyszedł.Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLNY Lala 36 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na NIE, praktycznie w ogóle nie widzę Cię na serwerze + reklamy + składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Na NIE -Amx -Reklamy -mało na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tajemniczy89 0 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jutro znajdzie sie reklama i ogarne resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 na nie -reklamy -aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi