Hizaszi 63 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Siemanko, Na serverze można by dodać skiny z GO, może to przygarnie ludzi, dla mnie dodawanie skinów GO do 1.6 jest totalnym gównem, gdyż to nawet nie wygląda dobrze, lecz widzę, że na serverach z tymi skinami siedzą ludzie i to nie mało. Można by spróbować, jak nie styknie zawsze można usunąć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 10 godzin temu, Hizaszi napisał: Siemanko, Na serverze można by dodać skiny z GO, może to przygarnie ludzi, dla mnie dodawanie skinów GO do 1.6 jest totalnym gównem, gdyż to nawet nie wygląda dobrze, lecz widzę, że na serverach z tymi skinami siedzą ludzie i to nie mało. Można by spróbować, jak nie styknie zawsze można usunąć. No nwm. Zapraszam innych do wypowiedzi na ten temat. A i możecie też powiedzieć co sadzicie o zmianach na serwerze które ostatnimy czasy wprowadzilismy (rozgrzewka itp.) Czy wam sie to podoba, bo na poczatku tylko glosowaliście za wprowadzeniem w sumie nie wiedząc jak to będzie wyglądać, a teraz z perspektywy czasu, może coś jednak nie było dobrym pomysłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi