e v i l 157 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Z nieoślepianiem swoich już było, nie przeszło.Przenikanie przez całą rundę nie jest dobre, bo nie możesz się podsadzić na jakąś skrzynke czy coś. Co do czasu do wybuchu bomby to jestem tak pół na pół,w sumie można to dodać, kiedyś już było i było okej. Voteban , to dobry pomysł, szczególnie jak jest mało osób, nie ma admina i jedna osoba wybija cały team na wh.Wykopywanie afk już jest, ewentualnie wyrzucanie bomby z gracza który jest afk, tak po 10-15 sekundach było by przydatne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenBrzydki 237 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 wyrzucanie bomby z gracza który jest afk z tego co wiem to już jest na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 co do crashy to i tak są przez to masz5 sek na danie infa i rolooo opiekun serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Według mnie: 1. Przenikanie. Ile razy Cię ktoś podsadzi, a ile razy Cię ktoś zacznie blokować w ciasnych korytarzach pokroju górny trup, brama, gala, anarchia? Jestem za wprowadzeniem całkowitego przenikania, gdyż jego brak przy.. 14 graczy w jednej drużynie, którzy nie potrafią nawet wejść na BS, tylko przez półtorej minuty stoją w miejscu.. jest nie do opisania. 2. Nieoślepianie swoich. ..kto to wymyślił? Na nie 3. Voteban. To największy idiotyzm. Już widzę, te uczciwe bany, które będą dotyczyć tylko oszustów - wierzycie w to? 4. Cenzura. Jestem za usunięciem. Rozumiem, że w cs'a, grają jeszcze osoby niepełnoletnie, ale to znaczy, że trzeba wszystkim zabierać możliwość pisania, jeśli coś.. pochodzi pod wulgaryzm? Co komu przeszkadza raz napisanie słowa na k? W pełni popieram słowa Tymbarkowej, która mówi jak to wygląda na serwerze FFA. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja jestem za przenikaniem, najgorsze jest jak stoisz na respie tt patrzysz środek z awp i nagle ktoś Cię podsadzi, co do cenzury rolo pisał żemnie usunie bo by ponoć leciały bany za kulturę a jak kiedyś jej nie było to i tak nie było banow , cs jest ponoć od 18 roku życia a wtedy przeklinanie jest dozwolone Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Piy Piy :P 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A może byśmy dodali coś takiego jak na ffa czyli elitę serwera dd2 co wy na to? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) A może byśmy dodali coś takiego jak na ffa czyli elitę serwera dd2 co wy na to? To już jest załatwiane A co do UP UP to ja też bym był za przenikaniem Co do flashy to na nie bo byłaby współpraca, że jeden rzuca flasha a cały team wbiega równo z flashem-źle! Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Przenikanie przez całą rundę jak najbardziej powinno być na serwerze od dawna, czasami to nie idzie grać bo cały czas blokują, szkoda sobie nerwy psuć zeby cały czas komus zwracac uwage zeby nie blokował. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś o godzinie 12:30 nastąpił (shoting down) Co do przenikania to odpada ponieważ są crashe serwa Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piy Piy :P 58 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 I tak są crashe a przenikanie oszczedzilo by wiele przekleństwi nnerwów graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 I tak są crashe a przenikanie oszczedzilo by wiele przekleństwi nnerwów graczy Zrozum, że jak dodasz plugin robiący crashe to tych crashy będzie 2x więcej. Chcesz mieć crash co 30min? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 O około godz 18-19 był znów crash down Rolooo miałeśmiałeś usunąć te "masz 5 sek na danie infa" i " opiekunem serwa jest rolooo " i "masz pytanie" i coś tam nwm czy to te ale mówiłeś że chyba to te Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 miałem ale to nie od tego, sprawdzam pluginy spokojnie weekend mnie nie było trochę mi się przedłuzyły imprezki xD ale już jestem i ogarnę, jak chcecie mogę włączyć przenikanie na całą rundę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 miałem ale to nie od tego, sprawdzam pluginy spokojnie weekend mnie nie było trochę mi się przedłuzyły imprezki xD ale już jestem i ogarnę, jak chcecie mogę włączyć przenikanie na całą rundę Włącz na próbę, może nie będzie crashowalo wbrew opinii niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) A może tak dodać jakiegoś skina do kosy. A co do "crashin down" to ostatni wogóleóle nie widziałewidziałem i nie poczułem , jestem ZA probnym wgraniem przenikania Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A może tak dodać jakiegoś skina do kosy. A co do "crashin down" to ostatni wogóleóle nie widziałewidziałem i nie poczułem , jestem ZA probnym wgraniem przenikania Ten pomysl juz byl i nie przeszedl, a skina mozesz sobie sam podmienic. Ja mam awp asiimova, deagla, Ak Vulcan i fajna kose z CSGO, jak chcesz to moge Ci podesłac. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Ale żeby każdy z graczy go widzwidział tego skina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A modele nie są przypadkiem zabronione? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zabronione są modele map i postaci , modele broni można podmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Tak JEST Madri Kilaz czytaj regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Przenikani albo włączyć całkowicie albo je wyłączyć. Ciągle zdarzają się boty które blokują i przez nich pada 3/4 graczy. Na respie przenikanie jest włączone i gdy chcesz wyjść z niego a jakiś typek w cb wejdzie to wywala cię do góry na niego co wkurza. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Na respie przez jakieś chyba 3 sek musi ZOSTAĆ ! Tak jak mówię i inni też na okres próbny wgrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hmm można by było dodać możliwość obstawania jeśli jest 1 vs 1 . Taki mały hazardzik w grze xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 SlinceShot to nie 4fun tylko ODD2. Moim zdaniem zbędny plugin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Obstawianie podchodzi pod 4fun, odpada. Co do wyżej wspomnianego tematu przenikania, jestem jak najbardziej za. Bądźmy szczerzy, co wam daje brak jego? To, że jakieś botki blokują? No dajcie spokój... To ze możecie się podsadzać? Tak z tego nikt nie korzysta ;p uwierzcie, że przenikanie bardzo ułatwia rozgrywkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi