Jockerek 78 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Fajny jest plugin który odlicza czas do paki, bo też czasami nie usłysze albo nie wiem ile do wybuchu PS. Są takie pluginy w których można ustawić głośność odliczania. ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 a ja proponuje wprowadzic polugin, ze w tabeli wynikow dostajemy 2 kille za hs ;p dobra atrakcja, zawsze czlowiek wtedy stara sie w glowe ubic, przez co cwiczy umiejetnosci, a nie strzelanie na pale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 a ja proponuje wprowadzic polugin, ze w tabeli wynikow dostajemy 2 kille za hs ;p dobra atrakcja, zawsze czlowiek wtedy stara sie w glowe ubic, przez co cwiczy umiejetnosci, a nie strzelanie na pale Z awp tez mamy strzelać hs? Jak dla mnie odpada. Za duże zamieszanie w tabeli będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 a ja proponuje wprowadzic polugin, ze w tabeli wynikow dostajemy 2 kille za hs ;p dobra atrakcja, zawsze czlowiek wtedy stara sie w glowe ubic, przez co cwiczy umiejetnosci, a nie strzelanie na pale Kazdy szanujacy sie gracz stara sie strzelac glowy, a pocwiczyc to sobie mozna na aim/dm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 a ja proponuje wprowadzic polugin, ze w tabeli wynikow dostajemy 2 kille za hs ;p dobra atrakcja, zawsze czlowiek wtedy stara sie w glowe ubic, przez co cwiczy umiejetnosci, a nie strzelanie na pale Nie będzie żadnych dziwadeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja mam propozycję na wprowadzenie asyst po zbiciu minimum 50hp przeciwnika i dawało by to połowę pieniędzy jak za normalne zabicie ponieważ jest straszny problem bo graczy nie stać na broń i na respie robi się straszny sajgon jak 5 graczy woła "rzuci ktoś coś" strasznie denerwujące a asysty ułatwiły by zarobek na broń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Ja jestem za czymś takim jeżeli już, żeby nigdzie nie było pokazanych tych asyst, żeby na nic nie miały innego wpływu, tylko na to, że jeżeli np wziąłeś komuś 51hp bądź więcej dostajesz przykładowo 100$, ale nic więcej, takie moje zdanie jeżeli już 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) torbik górą ! ma rację jak i damian lecz bez asyst tylko hajs za odebranie 51HP @edit Jockerek nie róbmy z ONLY DD2, FFA Edytowane 15 Czerwca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jockerek 78 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Fajne byłoby to, gdyby za asyste dostawało się nie tylko hajs, ale w następnej rundzie np. za 1 asyste 5/10 armora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Temat byl poruszany i nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 torbik górą ! ma rację jak i damian lecz bez asyst tylko hajs za odebranie 51HP @edit Jockerek nie róbmy z ONLY DD2, FFA Fajne byłoby to, gdyby za asyste dostawało się nie tylko hajs, ale w następnej rundzie np. za 1 asyste 5/10 armora. Nie łapię związku pomiędzy tą propozycją a serwerem FFA. Jak serwer będzie stał stabilnie.. wtedy można się bawić w asysty. wypowiedź z 11.06 użytkownika: "UmciaaGumcia <3" "Crashe występują ale już nie w takiej ilości jak były." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Temat byl poruszany i nie bedzie Umcia to już zależy bardziej od administracji, nie ciebie. I nawet jeżeli już było zdanie to może ono ulec zmianie. wypowiedź z 11.06 użytkownika: "UmciaaGumcia <3" "Crashe występują ale już nie w takiej ilości jak były." Ja nie wiem shadow, kiedy umcia zauważył jakiś crash, teraz serwer nie ma prawa się crashować, więc ja nie wiem jak crashe są. W dodatku słyszę to tylko od ciebie, żadna inna osoba mi o tym nie wspomniała jak wcześniej były takie sprawy. A z tą kasą coś wykombinuję, bo wiem jak to jest. Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 nie ma craschy.. przecież sały czas gram i spokoj ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Co do crashy jest osobny temat, więc tam piszcie w ich sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No to mamy odpowiedź, crashe występują tylko w głowie gumci I nie podawajcie złych inf, bo potem osoby typu - ja, główkują co jest znowu nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Siwy nie podaje zlego infa, jak juz to z pozno . I nie klamcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nowe; c4_menagement.amxx ; zarzadzanie paka kill_money.amxx ; zarzadzanie kasa 1 to bs limiter 2 to ten sposób na kase amx_kill_money "350" amx_kill_money_hs "450" Mogłem zbyt dużo $ ustawić, opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Proponowalbym Kill:200 Hs:400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 jest dobrze jak jest moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 A może na sayu dodać spam "znasz się na grach typu (LOL, GTA, FIFA i inne ) to wpadnij do nas na forum i się zajerestruj to zdobędziesz like and znajomych" ccoś w tym stylu. Nie PISZĘ żże tak ma być podaje PRZYKŁAD ! A co z tym roloo ? To się może przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 @up Na spam nikt nie reaguje. Znam to z doświadczenia, bo 3/4 graczy olewa sobie to co jest napisane na czacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 (edytowane) Ale to nie zaszkodzi tak ? Nawet admin może na y@@ napisać coś w tym stylu "aktywność nowych graczy tak jak Ty na forum cs-classic nagradzana vipem" @edit a jak admin na y@@ będzie pisał ? XD Edytowane 11 Lipca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 u mnie nie ma reklam od tego zacznijmy bo są crasche od nich wiec raczej odpada jeśli będę miał więcej czasu w zimę to mogę pomyśleć ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Według mnie to zbędne. Jak ktoś wyżej napisał mało osób patrzy wgl na admin say. Zrobi to tylko niepotrzebny spam. Poza tym większość stałych graczy sprawdza forum, wiec jeśli takowe nagrody by były to by o tym wiedzieli. Wątpię by nowy gracz który przyszedł sobie tylko "chwile pograć" napaliłby się żeby tu grać, tylko dlatego, że dostanie vipa za ta dużą aktywność. Bezsensu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Ja na początku też chwilkę chciałem pograć na serwerze i co stały bywalec forum. to piszesz że nikt nie patrzy na y@@ ?! Tekst jest pokazywany na samym środku koło celownika i nikt nie zwraca uwagi ? AHAA Edytowane 16 Lipca 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi