.:KrzyChu:. 4 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Mam propozycje co do serwera, może by tak wgrać nowe rs'y, można też by dodać plugin dzięki któremu gracz moze na czacie wpisać /roundsound i pojawi mu się menu z odsłuchaniem piosenek. Jest to przydatne bo niektórzy pytają sie o nazwy piosenek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 Co do rs'ów to jest do tego oddzielny temat. Tutaj możecie wstawiać swoje propozycje: http://forum.cs-classic.pl/topic/32742-propozycje-roundsound/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 No widocznie jest plugins.ini adminlisten.amxx Regulamin będzie przechodził zmiany, zostanie wyszczególniony. Jakieś poprawki ? Zastrzeżenia do regulaminu To czemu nie słyszę :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2015 (edytowane) Mam propozycje co do serwera, może by tak wgrać nowe rs'y, można też by dodać plugin dzięki któremu gracz moze na czacie wpisać /roundsound i pojawi mu się menu z odsłuchaniem piosenek. Jest to przydatne bo niektórzy pytają sie o nazwy piosenek. Pozdrawiam Co miesiąc są zmieniane. Stąd > STĄD czerpiemy propozycje na nowe rs'y. /roundsound na serwerze powinien być, ale mogę się mylić. Zobacze pierwsze To czemu nie słyszę :c Killaz martwych słyszysz, żywych nie możliwe. A czemu nie słyszysz nie wiem. Edytowane 25 Października 2015 przez Siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Słyszę martwych, ale nie z przeciwnej drużyny :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Nie wiem, potem coś zobaczę. Planuje zmianę vipa Nasze txt VIP'a aktualne Helm+Armor<br> 1 HE co runde<br> 2 FB co runde<br> 1 SG co runde<br> Defuse Kit<br> Dodatkowe hp za zabojstwo ( 10 - HS | 0 - Normalne )<br> Dodatkowa kasa za zabojstwo ( 350 - HS | 250 - Normalne )<br> Menu z wyborem broni [ 4 zestawy ]<br> Napis VIP w tabeli wynikow<br> Prefix przed nickiem<br> Dostaje kase za podlozenie bomby<br> Dostaje kase za rozbrojenie bomby<br> Dostaje kase za przezycie rundy<br> <br> Dodany zostanie deagle z ammo od 0/1 rundy. Myślałem nad zmianą HP za normalne zabicie, co wy na to? Na teraz za zabicie nic nie dostajemy, natomiast od HS jest 10HP. Jak byście widzieli VIP'a z +5hp za zabiciem, ale to by spadło w HS na +5hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 (edytowane) Dla mnie jest dobrze tak jak jest, 10hp za HS to w sam raz, a zwykły kill nie powinien być nagradzany.Co do dgl na start NIE, VIP i tak ma przewagę dostając w 1 rundzie kamizelkę + hełm, powinno tak zostać. Edytowane 26 Października 2015 przez ev1l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2015 Dobra, jeszcze poczekam na reszte opinii, a co do regulaminu jakieś propozycje do zmiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soviecik 7 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W 100 % popieram słowa evila. A może dla odmiany zamiast dodawać Vipowi może trochę zabrać. Mianowicie, aby nie w każdej rundzie Vip mógł kupować tą samą broń. Przykładowo, AWP mógłby kupić co drugą rundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W 100 % popieram słowa evila. A może dla odmiany zamiast dodawać Vipowi może trochę zabrać. Mianowicie, aby nie w każdej rundzie Vip mógł kupować tą samą broń. Przykładowo, AWP mógłby kupić co drugą rundę. Nie da się tak i nie tak by nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 7 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Proponuje:Wywalić Spec Switcha * Dalej się buguje * i zostawić Afk kiss ( ustawić na 60 sek aby później wywalało ) Nwm czy to przejdzie ale ten DMG HUD to straszne ułatwienie do gry wiec miło by wywalić to aby nie było tak łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Bullet DMG zostanie, co do twojego spec switcha - to jest AFK Kicker Zmieniłem plugin na afkkisss.amxx, zobaczymy teraz. Cvary afk_kicktime "30" //Po jakim czasie gracz ma być wykopany. afk_slaytime "30" //Po jakim czasie gracz ma być zgładzony. afk_minplayers "8" //Minimalna ilość graczy przy których ma pracować plugin. afk_slayplayers "1" //Czy zabijać gracza gdy jest zbyt długo AFK. afk_adminimmunity "1" //Admin, gracz z immunitetem jest nietykalny. afk_adminkickimmunity "1" //Admin, gracz z immunitetem nie może być wykopany. afk_options "1" //Wykopanie gracza po upływie dozwolonego czasu 0 - przełącza gracza na spec. następnie wykopuje. afk_show_counter "0" //Ustaw na 0 to będzie pokazywać "AFK-Counter" od czasu do czasu. afk_rename "0" //Zmiana nicku gracza na "[AFK] nick" kiedy jest AFK. afk_speckick "0" //Wykopywanie graczy z spec. afk_speckicktime "300" //Czas po jakim gracze będą wykopywani ze spec. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Siwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoeXisT 49 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Ja mam taką propozycje aby zrobić limit awp na rundę w teamie bo troszeczkę za dużo ich jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wcale ze nie proponuje siwy żebyś zrobił Elite dd2 tak jak ja to robiłem bo już najwyższy czas ale jak tam uważasz juz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Wcale ze nie proponuje siwy żebyś zrobił Elite dd2 tak jak ja to robiłem bo już najwyższy czas ale jak tam uważasz juz. OOO. Dobry pomysł! Dawno nie było 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgadzam sie z tym botem i z weronika ,zrob elite serwa xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nwm jak wy ale po uj coś takiego jak elita i później będą spiny że ktoś uważa się za prosa a w elicie nie będzie i będą hejty każdy gra na swoim poziomie i po uj drążyć temat a rolooo myśli że do tej elity się zalicza a jest pionem tak naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Eeeee tam damian bzdury gadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nie pamiętam żeby ktoś się spinal Damian, po prostu fajna zabawa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A ja na co jestem potrzebny? Możecie sami zrobić taki temat z elitą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) Odnośnie regulaminu, chcę wprowadzić zakaz rashu przez 20sek od początku mapy, jakieś sprzeciwy? I podawajcie swoje propozycje, bo ja moge czegoś zapomnieć i niestety będziecie musieli grać z takim regulaminem. Nowy plugin, losowanie VIP'a na 25min mapy. http://amxx.pl/topic/142756-losowanie-vipasvipa-w-x-rundzie-w-zale%C5%BCno%C5%9Bci-od-liczby-graczy-na-serwerze/ Rozbudowana wersja plugin na roundsound od Gumisia. Możliwość sprawdzenia tytułu. http://amxx.pl/topic/102962-roundsound/ Włączyłem amx_imessage i amx_scrollmsg amx_imessage "Zapraszamy serdecznie na forum.cs-clasic.pl" "000255100" amx_imessage "Zapraszamy na naszego TS'a. IP: ts.cs-classic.pl" "000100255" amx_imessage "Zapraszaj znajomych na serwer" "078194000" amx_scrollmsg "Zapraszamy na naszego TS'a. IP: ts.cs-classic.pl" "000100255" amx_scrollmsg "Zapraszamy serdecznie na forum.cs-clasic.pl" "000255100" amx_scrollmsg "Pamietaj RESP TT do 1:30" "245184000" Edytowane 15 Listopada 2015 przez Siwy 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 A wprowadzaj, napewno nikomu to nie będzie przeszkadzało, no może PimPolini'emu bo on najbardziej rashuje xD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/28736-regulamin-cs-16-only-dd2/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 17 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Zrobić elitę dd2? Myślę, że byłabym wstanie zrobić to w weekend + Mogę poprosić Tymbarkową, żeby ową elitę przeprowadziła Edytowane 18 Listopada 2015 przez Weronikaa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 18 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Mozna by dodac jeszcze 1 kategorie a mianowicie najwiekszy bot serwera xD Edytowane 18 Listopada 2015 przez promistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi