Sailor Moon 494 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Proponuję wgranie pluginu wymuszania interpu do 0.01. Jestem jak najbardziej za! Edytowane 25 Marca 2016 przez Justynka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Już od jakiegoś czasu, budowane wersje cs'a non steam, włącznie z platformą steam blokują wymuszanie komend, jedynie takie wersje jak ns v23 mogą sie nie opierać temu pluginowi. Także dla mnie to nie ma sensu, bo z v23 3% graczy z serwera gra. Dla 3% robić wymuszenie? a co z resztą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Mimo wszystko jestem za tym, żeby był wymuszany interp, bo po raz kolejny dzisiaj spotykałem się z "brakiem głowy" u graczy. A po drugie, żeby nie powtarzały się sytuacje z "aimem rola" Edytowane 25 Marca 2016 przez polaczekkkkkkkkkk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Zgadzam się z polaczkiem oraz proponuję wgranie spadochronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Za Spadochronem jestem na nie,a z polaczkiem się zgadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 jak dla mnie spadochron odpada powod prosty na dd2 wogule jest nie potrzebny , po drugie bedziesz stał z awp na długiej zeby ściągnąć jakies ct a przed tobą bedzie biegnął gracz ze wcisniętym E i bedziesz sie denerwował ze mało widać pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 tak pozatym jestem za jedną propozycją podobną która była wyżej. Chcał bym zeby była możliwość zmiany mapy na dd2mini jeżeli gramy 1vs1 2vs2 max do 4vs4. nie chce zeby to wszystko było z automatu ,tylko zeby admin mógł zmić na mniesza w amx skoro graczy zaledwie kilku...dochodzą gracze jest juz na serwie 10graczy lecimy only dd2 (zmiana na małą mape tylko w nocy lub w godzinach rannych kiedy jest garstka ludzi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Paweł co do tej mapy mi jest obojetnie , moze byc, nie musi . Racja , rano np jest 5 graczy z tego 2 kampi na b ,1 w gornym , a gramy tylko na A , bo nie mozna na b plantowac bo sie nie da . Jak powiedzioł MI TO JEST OBOJETNE Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 z wgraniem interpu jestem jak najbardziej za, bo później dziwne sytuacje sie z tego wywodzą.. ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinolek 25 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Interp to nie głupi pomysł, a możliwość zmiany na long w sumie też nie głupia, często były sytuacje że sie biegało szukało typka po całej mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nwm czy jest sens wgrywania wymuszenia interpu ,ale jestem za . Co do spadochronu na duze nie , co do zmian map wolabym zeby nic nie bylo zmieniane , ale ja tu nie rzadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeus123 61 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Proponuję aby admini nosili takie stroje Oczywiście bez tych masek . Link : http://speedy.sh/frz6N/cstrike.rar Edytowane 25 Marca 2016 przez Zeus123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Plugin interpu może być, żadnej innej mapy, spadochronow tez jestem na nie no i te stroje tez jakoś mnie nie przekonują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Mozna bylo by dodac taka opcje ze po wpisaniu na say komendy /muzyka lub /roundsound wyswietlila sie lista utworow ktorych mozna bylo by posluchac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Albo jak wpisujesz rs to Ci wyskakuje piosenki CT i TT i sobie wybierasz i słuchasz, a żeby usunąć statystyki to można wpisać /resetscore i tyle... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Moim zdaniem gdy jest mało graczy wiadomo trudniej się gra 4 osoby na całą mapę ale zmiana dust long czy jakoś tak myślę nie wypali bieganie cały czas długą grałem tak trochę nudne to jest a co do muzyki muza jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Proponuję aby admini nosili takie stroje Oczywiście bez tych masek . Link : http://speedy.sh/frz6N/cstrike.rar Lepiej żeby potencjalny cziter nie wiedział kto ma admina w danym momencie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 ja znalazlem duzo lepsze stroje a co to tak naprawde daje ze cziter wie ze jest admin jak jest admin to sobie z nim poradzi...jak go niema to wtedy moze biegac odpalony ale nie dlugo bo z reguly admini są tutaj zawsze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Jestem na Nie za innymi modelami tak jak polaczekkk napisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Na serwerze zostały dodane modele admina. ^^Postanowiłem cyknąć pare fotek xdFotograf: KryptonModel: pawel1971tychySłabo wyszło bo się wiercił ;/ CT: TT: Oczy: 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 "Czy te oczy moga klamac ?" :D:D Modele fajne , nie przesadzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Jak są modele da Admina to może dla vipa też modele jakieś dodać co wy na to :cwaniak: :izi: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 28 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2016 Całkiem, całkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A co z pomysłem Justynki o zmianę smoke'ów i moją o wymuszanie interpu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTEM 52 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Wrzućcie wymuszenie interpu chociaż na próbę. Na ffa wymusza tylko do 0.05 i już idzie odczuć różnicę. Od dd2 najbardziej mnie odrzuca właśnie dostawanie baniek z dupy od osób strzelających full auto w pełnym biegu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi