Krypton 983 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 A co z pomysłem Justynki o zmianę smoke'ów i moją o wymuszanie interpu? Jeśli chodzi i wymuszanie interpu to żaden plugin nie zda dobrze w 100% swojej roli. Na graczach steam i niektórych NS nie można wymuszać komend, ponieważ jest to zablokowane. Alternatywa może być plugin, który będziesz kazał graczu samemu zmienić interp pod groźbą kicka/bana, ale to sprawi że serwer straci trochę na graczach. A co do zmiany smok'e http://amxx.pl/topic/11477-colored-smokenades/ Wystarczy ustawić kolor na biały. Smoke będzie gęsty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 też uważam, że modele spoko sprawa, niby ujawniają adminów ale odpały też wychodzą z serwera i nie wracają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 (edytowane) Co do wymuszenia interpu (odpada) Krypton zna temat i napisał wyżej że nie działa to tak jak powinno, Smogi na białe też odpadaja powód jest prosty gracze mają problemy jak ktoś rzuci smoga i mu komputer sie wiesza/laguje ,dziekuje Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez pawel1971tychy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 zjarane oczy xD wczoraj byłem u ziomka i grał na dd2 to był taki bug że wszyscy w tt mieli stroje adminów, grał on na nsie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 zjarane oczy xD wczoraj byłem u ziomka i grał na dd2 to był taki bug że wszyscy w tt mieli stroje adminów, grał on na nsie ;p Jo tyz to miol i musiol zrobic reinstal cs ;/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 29 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Często jest bug, że admin ma model gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jestem za powrotem wprowadzenia ograniczenia kampy na respie TT. To jest nie do wytrzymania jak ktoś stoi z awp na respie prawie całą mapę i nic mu z tego powodu nie można zrobić. 30 sekund przed końcem mapy zacznie biec do paki i powie że wykonywał cele mapy. Znam kilka osób, które nadmiernie korzystają z przywileju stania na respie w TT... Nie będę podawać przykładów, ale przydałoby się coś z tym zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d1v 8 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Jestem za powrotem wprowadzenia ograniczenia kampy na respie TT. To jest nie do wytrzymania jak ktoś stoi z awp na respie prawie całą mapę i nic mu z tego powodu nie można zrobić. 30 sekund przed końcem mapy zacznie biec do paki i powie że wykonywał cele mapy. Znam kilka osób, które nadmiernie korzystają z przywileju stania na respie w TT... Nie będę podawać przykładów, ale przydałoby się coś z tym zrobić. własnie, swieta racja! ct rasz? czemu nie. ale tt max 30sek resp powinno powrocic, 30sek to i tak dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 TO PO CO GLOSOWANIA I PROPOZYCJE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Tak pozatym to ct pilnuje bsow chcesz zwiedzac mape to idz na respa tt moze bulke wyłapiesz. Chcieliscie rasz , i nie banowac za respa (tylko wykonywanie celow) zrobione teraz tez sie nie podoba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek :) 7 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Paweł jak jest tak niech zostanie rasz i kampienie jest dozwolone i nic nie trzeba zmieniać wielu graczy lubi raszować i kampić a raptem znów ma zostać zmienione bo ktoś się denerwuje jak pada 40 sek przed końcem rundy w anarchi bo ktoś kampi na respie. a jak był resp ograniczony do 1:30 to tylko same bany padały a jak ktoś kampi i nie robi celi wystarczy dać bana na 5 min za nie wykonywanie celi i po kłopocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Regulamin został zmieniony na prostszy CT do paki TT PAKA Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez pawel1971tychy 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Piękny jesteś Paweł, twoja żona tak odstrojona,a ty w dresach hmm ? trochę tak nie wypada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDASLASKA1920 131 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Piękny jesteś Paweł, twoja żona tak odstrojona,a ty w dresach hmm ? trochę tak nie wypada Chyba ty nie wiesz co ty godosz , chyba ona gryfno frela ! a nie on ! haah ten brzydal hehe No nie powiem, bo sam lubię chodzić w dresach nawet w tym momencie jestem w dresach, ale jak jest jakaś okazja, albo coś to raczej jakoś trzeba wyglądać Hahaha czy gril to okazja ? na "ANZUG" ? Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez RUDASLASKA1920 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1971tychy 313 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 czlowieku dzialka gril basen mialem byc w garniaku jak na slubie:D? pozatym lubie dresy szybciej kopa zasadzisz:) 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magiczny erO 67 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 No nie powiem, bo sam lubię chodzić w dresach nawet w tym momencie jestem w dresach, ale jak jest jakaś okazja, albo coś to raczej jakoś trzeba wyglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Przed chwila mialem zmasowany atak na serwer jakis dzieci na sh . reklamowali inne dd2. nasz amx jest beznadziejnie slaby. Prosilbym o podmiane na "cos" co da mozliwosc rzeczywistego banowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 słyszałem również o tym miałem spam na steam a nie było mnie, banujcie przez addbana nie tylko przez amxbans.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 to nic nie daje Rolo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 innego sposobu nie ma to jest 1.6 da sie to obejsc na milion sposobow jak ktos ma głowę dziś nie mogłem sie uporać z typkiem przez 10 min.. jedynie pomagalo kickowanie ale co z tego jak on wbijał co chwile na innym nicku + taki że na nickach graczy tylko zmienione lekko .. nie wiem co sie ostatnio dzieje ale porażka jest jakaś napad cziterów na serwer .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam serdecznie czy mozna bylo zrobic ze pod komendą /playlista lub /roundsound lub inną komendą na serwerze wyswietlalo by się kazdemu nazwa piosenek bo nie ktorzy gracze pytaja sie na serwerze jak poprzednia piosenka lub nuta piosenki nazywala kiedy uslyszeli ja tylko kawalek urywek maly piosenki ktorej graczowi wpadlo w ucho piosenka na serwerze... Pozdro . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 świetny pomysł! Nie raz pytałam się o nazwę piosenki innych graczy i niestety również nie znali odpowiedzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Witam serdecznie czy mozna bylo zrobic ze pod komendą /playlista lub /roundsound lub inną komendą na serwerze wyswietlalo by się kazdemu nazwa piosenek bo nie ktorzy gracze pytaja sie na serwerze jak poprzednia piosenka lub nuta piosenki nazywala kiedy uslyszeli ja tylko kawalek urywek maly piosenki ktorej graczowi wpadlo w ucho piosenka na serwerze... Pozdro . Była już ta propozycja, lecz dalej nie weszła ona w " życie", a takie coś naprawdę jest przydatne dla fanatyków muzyki ^^ 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Galem jakiś czas temu na 4fun serwerach i przypomniałem sobie ze są przeciec kolorowe lesze Chciałbym podać pomysł z tymi kolorowym fleszem Czerwony zielone mleko i tym podobne można sprawdzić czy to się spodoba ludzia sadze ze raczej tak a jak nie to zawsze można sprawdzić to na okres próbny . Kto ze mną łapka w gore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś2 11 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Galem jakiś czas temu na 4fun serwerach i przypomniałem sobie ze są przeciec kolorowe lesze Chciałbym podać pomysł z tymi kolorowym fleszem Czerwony zielone mleko i tym podobne można sprawdzić czy to się spodoba ludzia sadze ze raczej tak a jak nie to zawsze można sprawdzić to na okres próbny . Kto ze mną łapka Witamw gore Witam szanownego pana foxa28081995 szczerze to dla mnie propozycja odpada z tymi kolorowymi smokami i fleszami można było poprawić coś z tymi białymi smokami przez nie wszystko widać zwiększyć gęstość tych smoków białych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi