Venix 16 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ale przyznaj piosenka zajebista Zoom mi ja wyslal XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) To niech ją wrzuci na własny serwer... ja nie widzę zbytnio sensu dodać tego typu utwory.. Poza tym.. tak jak wspomniałem. Na razie Paczkę RS mamy. Dzięki ^^ Paczka na październik została wrzucona. Lista znajduje się również na forum w kategorii: "informacje" oraz serwerze pod komendą: /soundlist. Przyda się nowa paczka RS na Listopad! Paczka na listopad została utworzona, kompletna lista znajdzie się na serwerze/forum 2.11. Edytowane 27 Października 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Potrzebuję nowej paczki na styczeń! Wymagana liczba piosenek: 14. Prosiłbym, by nie składała się ona wyłącznie z utworów gatunku Disco-Polo.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 / 28.12. 01.01. Paczka Roundsoundów sylwestrowych. Przypominam o paczce Styczniowej! Zaproponujcie jakieś własne (nowe) utwory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akuty 1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 jakies energiczne nutki na poczatku rundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Na początek rundy? Wydaje mi się to zbędne.. Są roundsoundy na koniec rundy i to moim zdaniem wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Czas rs'ów trwa ~ 15sekund i zawsze są słyszalne również na początku kolejnej rundy. Nie ma sensu dodawać dodatkowych utworów. Paczka na sylwestra, która zostanie dodana jutro jest już zrobiona (podziękowania dla Hajdzika), aczkolwiek pamiętajcie, że niedługo jest styczeń! Proponowałbym hity z 2014. Jeżeli nikt niczego nie zaproponuje, znajdę coś samemu.. ale chyba nie o to tutaj chodzi Edytowane 26 Grudnia 2014 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 od 0:50 od 1:19 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 jak nie będzie disco rezygnuje z admina XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Słyszeliście Jamesa JEGO ŻYCZENIE DA SIĘ SPEŁNIĆ XD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielmiks123 88 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Coś ode mnie na styczeń, chociaż wątpię czy komuś będzie pasować. http://www.speedyshare.com/tHGh3/roundsoundy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 speedyshare wraz z ograniczeniem transfera przeszło do lamusa. Posługujcie się innym hostingiem, np. zippyshare Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Może uda mi się zrobić jakąś paczkę na styczeń. Akurat mam trochę wolnego czasu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 RS'y na Styczeń zostały zrobione. Jakie są to utwory.. przekonacie się na serwerze Z dniem dzisiejszym zamykam temat i stworzę nowy, który będzie opierać się na konkretnym wzorze, gdyż nie wyobrażam sobie samemu zgadywania tytułów (przypadek Ziela) czy przesłuchiwania całego utworu i myślenia, który kawałek wyciąć (James, Natalja). Nie dość, że jest to męczące.. to jeszcze zajmuje zbyt wiele czasu. Nowy temat zostanie przypięty, a ten przenoszę do archiwumFFA. /CL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi