HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pare minut po godzine 13 gralem jak zawsze, po resecie laptopa (z powodu przegrzania) proboje wbic na serwer i widze informacje, ze jestem zbanowany. Gram na tym serwerze wiele miesiecy, kupuje vipy, zglaszam cziterow a gracze mnie znaja (spojrzcie prosze w moje podanie o admina) i nigdy nie bylo zadnych podejrzen co do mojej osoby Czekam na szybkie wyjasnienia admina, ktory bezpodstawnie dal mi bana. Oto wycinek z konsoli [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : HARDWELL[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1240288206 ' i link do Bana http://prologiadd2.gameclan.pl/Web/ban_list.php?bid=800 Jezeli to zly dzial, to prosze o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Bana dostałeś od -_- i nikt z adminow chyba nie wie o co chodzi . Czekamy na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Widzialem go, akurat mialem pytac o admina, bo zostalem poproszony o kontakt. Pech chcial, ze znowu mi laptop sie wylaczyl. Jezeli ktos uparcie bedzie twierdzil, ze czituje, to prosze o rozpisanie dema, bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Za stary jestem, zeby wspomagac sie niedozwolonymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB, mój błąd Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi