HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pare minut po godzine 13 gralem jak zawsze, po resecie laptopa (z powodu przegrzania) proboje wbic na serwer i widze informacje, ze jestem zbanowany. Gram na tym serwerze wiele miesiecy, kupuje vipy, zglaszam cziterow a gracze mnie znaja (spojrzcie prosze w moje podanie o admina) i nigdy nie bylo zadnych podejrzen co do mojej osoby Czekam na szybkie wyjasnienia admina, ktory bezpodstawnie dal mi bana. Oto wycinek z konsoli [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : HARDWELL[AMXBans] Reason : ' Czitowanie '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 1240288206 ' i link do Bana http://prologiadd2.gameclan.pl/Web/ban_list.php?bid=800 Jezeli to zly dzial, to prosze o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Bana dostałeś od -_- i nikt z adminow chyba nie wie o co chodzi . Czekamy na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Widzialem go, akurat mialem pytac o admina, bo zostalem poproszony o kontakt. Pech chcial, ze znowu mi laptop sie wylaczyl. Jezeli ktos uparcie bedzie twierdzil, ze czituje, to prosze o rozpisanie dema, bo ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Za stary jestem, zeby wspomagac sie niedozwolonymi programami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: UB, mój błąd Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi