3mTy_JP 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Mam problem z kamerą.Gdy gram na Prokoksie mam kamere tak: _A gdy gram na Odlotku kamere mam tak: |Czemu tak mam?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 nie ten dział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 _ czyli ? | ? Jak możesz zrób screena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 | czyli kamera pionowo _ czyli kamera poziomo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Masz tak bo rozdane statystyki HP masz tak że w sumie wychodzi ci ich 0.Gdy osiągasz 255 HP i dodajesz np +1 pkt do hp to robi się z tego 0 hp czyli kamera się kładzie jak byś był zabity.CS'owski hud hp nie jest przystosowany do moda i dlatego się tak dzieje.Zrób reset i jak np miałeś 400 pkt w HP to daj sobie 402 albo więcej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3mTy_JP 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dzieki @Siom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi