Sweetka:* 2 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nick: Sweetka:* - Kamilek <3Link do SSów: http://speedy.sh/52UE8/SS-y-by-Sweetka-kolejne.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: AMXBans# Screenshot zrobiony graczowi Sweetka:* - Kamilek:* przez admina ErGoo. (Data : 04/16/2014 - 17:52:54) AMXBans# Screenshot zrobiony graczowi Sweetka:* - Kamilek:* przez admina ErGoo. (Data : 04/16/2014 - 17:52:55) AMXBans# Screenshot zrobiony graczowi Sweetka:* - Kamilek:* przez admina ErGoo. (Data : 04/16/2014 - 17:52:56) *** Badhabid | Konopia *.* killed ==^.-CytryneG-^.== with a headshot from ak47 *** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Powod: 'Wstaw ssy na forum.cs-classic.p' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:33752709' [AMXBans] Twoje IP: '87.207.107.17' [AMXBans] =============================================== Serwer: Only DD2Link do bana: Dziwne, bo go nie ma w AMXBansie? GRAM NA LAPTOPIE I JAK WIDAĆ NA SCREENIE MAM 7 FPS'ów, strasznie mi laptopa ścięło. Do tego robiłam zrzut ekranu, co również na screenach widać, co spowodowało, że ścięło mi jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tylko i wyłącznie z tego powodu leci UB. | LAG Jak znając naszych adminów szybko wrócisz I na przyszłość nie pstrykaj ss - bo jak wiadomo to laguje i masz. UB. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi