Rybak 476 Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Z przyczyn wam wiadomych badź niektórym niewiadomych informuję was że wszystkie stare perki na serwerze są przeszłością i przechodzą w otchłań nie pamięci. Byłem zmuszony stworzyć nową paczkę perków maksymalnie zoptymalizowanych jak to było tylko możliwe. Każdy perk zabrał mi +/- 20 minut cennego życia ale było warto! jak wiecie serwer w ostatnich dn iach miał duże problemy i często się przeciążał również ja wam utrudniałem grę zmieniając mapy teraz po zabiegu z perkami serwer ma się dużo lepiej. To nie wszystko, to samo zostanie zrobione z wszystkimi klasami nie mówię że będą inne poprostu je zoptymalizuje maksymalnie jak się da aby serwer w przyszłości nigdy nie miał już problemów tutaj macie spis wszystkiego z niedokladnym opisem dokładne opisy zobaczycie na serwerze. Oczywiście cały ten zabieg nie wyklucza dodawania nowych perków także możecie smiało pisać każdą propozycję. codperk_adrenalina.amxx // 30 hp za fragacodperk_ak47.amxx // ak x dmgcodperk_m4a1.amxx // m4 x dmgcodperk_gail.amxx // gail x dmgcodperk_egzekucja.amxx // awp 1/1codperk_eliminator.amxx // brak rozrzutucodperk_pkamuflarzu.amxx // Losowa widzialnosccodperk_tajemnicaszpiega.amxx // Ubranie wroga, resp u wrogacodperk_bezlik.amxx // Bezlik ammocodperk_skoczek.amxx // famas x dmg 3 skokicodperk_nozcichego.amxx // kosa 1/1codperk_kamizelkakapitana.amxx // LW odbicie pociskow co rundecodperk_nabojekapitana.amxx // x dmg wiecej z bronicodperk_nabojegenerala.amxx // x dmg+int wiecejcodperk_helm.amxx // traceline(glowa)codperk_m3.amxx // m3 1/xcodperk_xm.amxx // xm 1/xcodperk_granatodlamkowy.amxx // he 1/LWcodperk_deagle.amxx // deagle x dmgcodperk_elitki.amxx // elitki 1/LWcodperk_oczydiabla.amxx // widzisz niewidzialnychcodperk_morfina.amxx // 1/lw odrodzeniecodperk_SekretBoga.amxx // niesmiertelnosc x sekund /stare/codperk_apteczka.amxx // 1 apteczka /stare/codperk_PlaszczHarry.amxx // calkowita niewidzialnosc /stare/codperk_prodeagle.amxx // 1/lw deaglecodperk_wyszkosani.amxx // hp co sekundycodperk_skrytobojca.amxx // 1/lw kosa / x niewidzialnosccodperk_ksiegaexpa.amxx // dodatkowe 100 expa za fraga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AWP Master Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Według mnie te perki są zbyt wykoksane.Mi się ten serwer podoba, bo było mało perków i klas 1/x a teraz np. PROdeagle można wylosować nawet 1/3 i to jest zbyt mocne bo prawie ciągle zabija się 1 strzałem tak samo elitki i XM1014 i jak ktoś gra rasherem spremium i dostanie to XM1014 to jest praktycznie nie do pokonania.O i jeszcze ten nóż cichego nie działa i nie zabija 1/1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Da3m0n 1 Opublikowano 3 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Zwiększyć trochę widoczność cichego zabójcy, dodać klasę do premek z kałahem (jak był spiderman ), neomex 1/4 to max Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 noz cichego poprawiony, 1/x-x dalem specjalnie czasem sie trafi gorsze czasem lepsze jak bedzie faktycznie zle to poprawie i dam inne szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 elitki i prodeagle zostaly usuniete z serwera za to dodalem 2 inne perki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja jestem za tym jeśli można żeby wróciły 3 perki takie jak : - Zestaw aklaida: AK47, HE 1/4, ciche kroki - Tajemnica zabójcy: AWP 1/2 i ciche kroki - Nie pamiętam nazwy: DEAGL 1/5 ( jak pamiętam nie zabijało się bardzo szybko z tego perku albo jak jest jeszcze za dobry to dać mu np. 1/6 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ten ostatni perk to esencja deagla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Da3m0n 1 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dodać scouta 1/1 żeby losowanie było od 1/1-1/3 i dodanie opcji /daj dla perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AWP Master Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Nie scouta 1/1 nie dodawać może być tak jak wcześniej fart scoutera 1/2 albo 1/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 zestawu nie bedzie, esencja, fart scoutera oraz tajemnica zabojcy dodane dodawajcie propozycje perkow ktorych umiejetnosci sie nie powtarzaja np. zeby nie bylio 5 perkow na serwerze zwiazanych z cichymi krokami albo he 1/x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 2 perki : Buty Komandosa: 50 kondycji ProSkoczek: + 8skoków Nóż Cichego by można było usunąć, ponieważ skrytobójca jest podobny a poco ma być dużo podobnych perków PS: poprawiłem Buty Komandosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja mam propozycje aby ten perk związany z expem dodawał 2x bo 100exp więcej to mało co dodaje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nie188 0 Opublikowano 4 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dodajcie możliwość rozmowy graczy Steam z NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cofnij sobie aktualizacje zbedna to bedziesz wszystkich slyszal normalnie. Ja nie bede zapychac serwera zbednymi pluginami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hetezer 1 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Proponuje jakieś ewenty np. podwójne monety z jakichś tam okazjii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 EXP ewentualnie, monety nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Nazwa klasy: Kamikadze Opis klasy: uzi 6dmg(+inta), może sie zdetonować zabijając przy tym wrogów w pobliżu. Nazwa perku: ----- Opis: po strzale spowalnia gracza Nazwa perku: pierścień ninji Opis: zadaje xxx dmg(+inta) z kosy, mniejsza widoczność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Siwy takie i inne bardziej rozwiniete klasy/perki beda dopiero po zakupie lepszej maszyny co niebawem nastapi o czym tez poinformuje wtedy pojawi sie duzo nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 12 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 Usunięcie mapy rats_1337 bo chyba kilku CT zawsze ginie na początku rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Gdy ustabilizuje sprawy w rl i wróce to naprawie razem z innymi rzeczami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ojdoss 35 Opublikowano 14 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Moja propozycja to wgrac plugin na serwer dzieki ktoremu ns z steam moga normalnie rozmawiac przez mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Mam propozycje małej mapy a mianowicie Aim_crazyjump , aim_map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Jestem TAK ale tylko za aim_crazyjump. Mapa aim_map według mnie jest za mała na cod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sodus 10 Opublikowano 18 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 nowe mapy by sie przydały bo cały czas lecą jedne i te same :/ ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nowy Sezon Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi