I3lu 430 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nie wiedziałem gdzie napisać więc pisze tu. Connecting to 193.33.177.166:27015... Connection accepted by 193.33.177.166:27015 * Haslo zaakceptowane * Przywileje ustawione BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 15 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ~ p@rI greY ` [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.98.253 ' [AMXBans] =============================================== No detail texture mapping file: maps/zm_winter_big_detail.txt ,']3lu,* connected Couldn't open file overviews/zm_winter_big.txt. Using default values for overiew mode. Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Spr Admin został zbanowany ktoś mi to wyjaśni? stało sie to po zmianie mapy. Proszę zwrócić uwagę na nick, ja mam nick ,']3lu,* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Masz zmienne IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tutaj temat już do zamknięcia napisałem w działe próśb o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zmień IP po prostu ... Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi