I3lu 430 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Nick: ,']3lu,* Link do SSów: Właśnie brak Wycinek z konsoli(bez IP)*: Nastepna mapa bedzie zm_winter_big KArol_LArek connected * Haslo zaakceptowane * Przywileje ustawione BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 15 No detail texture mapping file: maps/zm_winter_big_detail.txt [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ~ p@rI greY ` [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.28.98.253 ' [AMXBans] =============================================== ,']3lu,* connected Couldn't open file overviews/zm_winter_big.txt. Using default values for overiew mode. Couldn't open file overviews/zm_winter_big.txt. Using default values for overiew mode. nii huu yaa connected O Serwer: #4 [ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl[MISJE] | Pukawka.plLink do bana: Właśnie brak Mam nick : ,']3lu,* Moje ip :83.8.208.188 <--- ale mam zmienne jak coś Więc tak gram gram, zmiana mapy, nagle kick i ban O co chodzi? czyżby to już koniec mojej kariery tutaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Wolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi