TSUNAMI 12 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Typ Pracy: Avatara Wymiary: Maxymalny forum. Render, Stock: ( Nie obczajam za bardzo wiem ze render to obrazy w 3d itp. jak chcecie się bawić to proszę. Napis/y: TSUNAMI Pro100 w Czahe Najlepszy Gamer DD2 Tematyka: Jakaś ładna laska. Kolorystka: Pozostawiam się waszym gustom ^^ Inne: Nie mam nic Dziękuje za wykonanie. ( Skopiowałem temat z tamtego tematu ponieważ został zamknięty nie spełniałem warunków lecz teraz spełniam) ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 TSUNAMI Pro100 w Czahe Najlepszy Gamer DD2 Trochę za długie i wygląda jak z dupy wyjęte ;ddd masz tu tylko z " TSUNAMI " 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wybieraj Jak coś pisz PW /cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi