Rosso 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Rosso 2.Nick admina/gracza który zawinił: nawet nie wiem, bo nie pokazuje nicku admina (nawet w banie) 3.Admin/Gracz : - 4.Data i godzina: niedawno 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): niezbyt pamiętam kto grał... 6.Opis sytuacji: gram sobie, jest początek rundy chowam sie w kampie i nagle wbija zm (nie wiem czy admina czy nie) zaraża i napisałem "ciota" i odpowiedź czy to do niego i obraza? poczuł sie urażony tym, że tak napisałem? nawet nie wymieniłem jego nicku, więc na jakiej podstawie dostałem bana? [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Obraza admina' [AMXBans] Duration: '1 hour' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '91.224.47.43' [AMXBans] =============================================== *** GanjaSmok3r killed benIO:) with a headshot from infection *** ,']3lu, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Może byś tą skargę dobrze napisał? Dostałeś ode mnie Bana za obrazę admina, zaraziłem cię a ty napisałeś cioto!, spytałem obraziłeś mnie? a ty: Tak masz na imię. to tyle, koniec. Temat do zamknięcia dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gepard. 24 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Rosso, jak chcesz pisać skargę to najpierw weź brudnopis i ucz się pisać skargi-.- A bana możesz sprawdzić kto Ci go dał... Na AMXBANS. Tyle z mojej strony na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi