Szymonpawlik 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Czy jesli ktos ma np nick :playerCS ,empty,unnamed,gracz,gracz csc itp to banowac na 5 minut aby zmienil nick czy co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/12393-przeczytaj-dla-admin%C3%B3w-jak-i-graczy/ Przeczytaj to i będziesz wiedział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 spoko,zrozumiałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ja osobiście banuje takie osoby jak zobaczę.Ale nie jako podszywka tylko po prostu banuje na 5 min z powodem zmien nick.Banuje za to i banować będę.Administratorom DR daję pozwolenie na banowanie takich osób na 5 min z powodem zmień nick.Jeżeli ktoś się do was doczepi że stracicie admina itp. To proszę wysłać tą osobe do mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymonpawlik 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 okej wszystko git, a jesli ktos bedzie co te 5 minut ciagle wchodzil z tym nickiem to co robic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 banuj znów na 5 minut jak wejdzie kilka razy i nie zrozumie to daj bana na 30 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi