Rammstein 1 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Ja w sprawie UB. Bana dostałem jakis miesiac temu mialem wstawic ss ktorych nie dostałem. Z tego co wiem bo mi pisano e WoJtaZ miał taki sam problem. Był to problem csa ktory nie zapisywał ss na PC. Dlatego tez pisałem wczesniej ze ich nie mam. Chciał bym wrócić na serwer bo jest tu spoko. Bana dostalem na NS bo na steam cs mi nie działał. Na nastepny dzien naprawiłem steam i wszedlem na serwa na steam i dostałem perma ze aktywny. Prosił bym zespół UBteam o UB. Cs na NS przeinstalowqałem i jest juz gitara. teraz i tak bede na steam grał bo go naprawiłem. Z góry dzieki. WoJtaZ w takim przypadku dostał UB od H@. Z góry dziekuje. ID steam STEAM_0:1:48532999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zawsze grales czysty... Mysle ze mozna ci ufac, miales admina na ffa.Nie bylo z Toba problemow. Prosze o opinie dzial UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WoJtaZ Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Też byłem w takiej sytuacji. Myśle ze powinien dostać UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 W takiej sprawie niech się zgłosi do Karola na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi