I3lu 430 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: ,']3lu,* 2.Nick admina/gracza który zawinił: ReD 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: 03:24 19.04.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Demko 6.Opis sytuacji: Gracz z wh na demku wszystko widać Link do demka : http://www.speedyshare.com/Hw9AK/ReD.dem #9 ReD STEAM_2:0:590249645 37.47.209.17 Nonsteam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 podpisuje się pod tym, nie da się grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No masakra!!ok byłes/łas pierszy/wsza:Dgratulacj!!wezcie go zbanujciePROPONUJE ZROBIC NABOR ADMINOW NA TEN SERWER od 23 w godzinach nocnych nie ma GRANIA czystego !!zawsze sa cziterzy!!ogarnijcei to jesli chcecie zeby serwer nie zszedł na psy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Tutaj jeszcze jedno demko jak coś http://www.speedyshare.com/kQr33/ReD3.dem Ja z chęcią bym był chętny na admina ale muszę godziny nabić na szervie bo nie dostane adma :/ Tato byłeś * jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Po 1. nie ten dział masz od tego dział od zgłaszania cziterów. 2.Ewidentne wh, zbanowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Po 1. nie ten dział masz od tego dział od zgłaszania cziterów. Twoje "po 1" mnie nie przekonuje bo 2 dni temu właśnie w takim dziale założyłem temat i nawet do niego nie zajrzałeś a masz demo rozpisane, więc wnioskuje, że lepiej by ludzie pisali w takich działach, żeby ktokolwiek tam zajrzał. wstyd, że składacie podania do UB teamu a nawet nie zaglądacie w ten dział proszę link do tematu.. http://forum.cs-classic.pl/topic/17166-odpa%C5%82/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Od wczoraj mam UBT i robiłem all na szybko. zaraz sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zbanowany Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi