Winchol 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Imię :KamilNick:Van HellsingWiek :15Znajomość AMXX[(1/10) :(7-10)Mikrofon(tak/nie) takSkładka(tak/nie) :nieSteam/NS :NSKontakt::skype (Winchol) bez nawiasuDlaczego ty? :: ponieważ dużo ludzi łamie regulamin gdy niema adminaIlość godzin przegranych na serwerze :20.07Link do Reklam : nie posiadam linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 na niee ... brak składki , brak steamu , brak reklam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienol 0 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Brak steama , składka , nie widziałem cię na serwie Więc odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na nie. Wyzywasz graczy. Nie będziesz płacił składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchol 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 graj napierw na servie a potem pogadamy ze mnie niema . gram na serwie prawie co dziennie a skladke moge od czasu do czasu placic [ Dodano: 2012-12-24, 10:35 ] i nie wyzywam graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Na nie, brak reklam, słaba aktywność na forum, słabo rozwinięte "Dlaczego ty" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja jestem na tak , gra dłużej niż niektórzy z was , zajebiscie sie z nim gada , nadaje sie na admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Ja jestem na tak , gra dłużej niż niektórzy z was , zajebiscie sie z nim gada , nadaje sie na admina.rozmawiać możecie na ts a jak chce być adminem niech dostosuje sie do wymogów . Jestem na nie oddalam podanie /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi