Kamilason 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Cześć, dostałem IP do waszego serwa od kolegi, chciałem sobie pograć, a tu perm. Widocznie jakiś NS gral i cheatował na takim IP jakie mam i ja. Nick: KamilasonLink do SSów: brakWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : Resco.[AMXBans] Powod : ' Dowidzenia odpalow nie potrzebujemy '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN 'Serwer: ZombieModLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=5915 SteamID: STEAM_0:0:42533853 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Shany już pewnie demka nie ma bo to było kilka miesięcy wstecz, bez SID nie ma UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilason 0 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 @UP SID dodany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jki H@rdcor 538 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi