Gofer 11 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Siemka od południa nie dziala mi serwer dd2 na steamie i na ns tez nie nwm co mam zrobic próbowałem wpisywac i wklejac ip i dalej nie wyskakuje mi serwer HELP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 proponuję odinstalować Ns i zrobić reset steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Robiłem reset steama i to nic nie pomogło a ns nic temu nie zawinił tak mi sie wydaje zeby go odinstalowywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jakiego masz patcha ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 mam instalkę csa a w nazwie v43 to chyba ten patch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Sprawdź connect i powiedz co pisze ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Netsky 200 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Ns? wina pliku masterservers.vdf podmień go ściągając nowy z neta i spróbuj ponownie.Steam? przez firewall, który blokuje gry. Exe np hl2.exe, Wejdz w folder steam i dodaj do wyjatkow wszystkie .exe W niektórych przypadkach problem ten można rozwiązać, usuwając wszystkie pliki w folderze instalacji pary , z wyjątkiem dla Steam.exe i folderu SteamApps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer 11 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Netsky gdzie ten plik? pisz dokladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi