CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: CiapatyMurwa 2.Nick admina/gracza który zawinił: DawciOo 3.Admin/Gracz : DawciOo 4.Data i godzina: 21 Kwietnia 2014, 14:58:03 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/DxPXQ/efghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.jpg 6.Opis sytuacji: Zostałem zbanowany na 3h za ucieczke z TT ponieważ od razu po trafieniu do TT zginąłem aby nie być terrorystą, nie jest to prawdą a zginąłem z nieznanych mi przyczyn, od razu trafiwszy do TT mnie zabiło, jeszcze gdy mój skin był w powietrzu. Załączam screena z konsoli tuż po zbanowaniu na, którym jest dowód, że nie wpisałem komendy kill zaś po prawej jest screen z sytuacji w, ktorej się wpisuje kill(wszedlem na inny serwer i wpisałem aby zrobić ss dla porównania). Jak można zauważyć po prawej widać komende "kill" a po lewej nie PS. DawciOo to dobry admin ale pomyłki się zdarzają, Have a nice day, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawciOo 62 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 no cóż moja pomyłka za co mogę Cię jedynie przeprosić... :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wydaje mi się że sprawa została wyjaśniona.Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siom 30 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi