Siwy. 31 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 10 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Siwy [AMXBans] Powod : ' Podszywka ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 80961268 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.11.125.222 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj Jakis admin dał mi bana za niby podszywke ale ja cały czas grałem na waszym serwerze proszę to rozpatrzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 http://prologiadd2.gameclan.pl/Web/ban_list.php?bid=690 twój ban A podszywanie pod admina - perm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi