Jimmy 69 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) 1.Jimmy2.Radek3.254.srednio ( uczen )5.TAK6.TAK7.http://www.gametracker.com/player/Jimmy/193.33.177.101:27156/8.nie9. Witam mam na imie Radek mam 25 lat jestem z Białegostoku, interesuje sie kulturystyka, sztuka artystyczna ,pieknymi kobietami i motoryzacja . Szanuje ludzi ktorzy maja charakter i szanuja dobre slowo , co tu wiecej zapraszam na DD2 tam bywam czesto i tam mnie spotkasz pozdrawiam.10.NS11.pracuje na dwie zmiany ( tydzien rano , tydzien popoludnie ) czyli po pracy troche silownia i po silowni az bd trzeba isc spac a jezeli chodzi o pore popoludniowa to jestem od 5 rano na nogach do 12 pozniej silownia i do pracy 12.jak widac po statusie gram dlugo i czesto / zazwyczaj po kilka dobrych godzin w dni robocze w weekendy potrafie cale dnie przesiedziec na serwerze Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez -_- Składka zamiast reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Prosiłbym o pełny wzór bo tak jest się trudno połapać Bez Steam'a admina nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vI3nIo 77 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jestem na tak , ogarnia , duzo gra spelnia wymagania jedyny - to steam ale jest juz jeden admin bez steama i daje rade takze nie mam watpliwosci ze jimmy sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi