w4s1l3w5k1 0 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Witam Mam do zaprezentowania darmowy program dzięki, któremu będziecie mogli bez żadnych problemów pobierać filmy z Youtube.comProgram jest bardzo łatwy w obsłudze, a więc każdy kto chce może z niego skorzystać.Przedstawiane oprogramowanie jest zdolne do pobierania wielu plików jednocześnie, bez żadnych ograniczeń,a także zapisywania plików w różnych jakościach jak i formatach.Link do programu:http://bytdownloader.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruś 11 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jest wiele programów osobiście mam YTD Downloader fajnie się sprawuje i to samo co @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n!ck 79 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Oaobiście polecił bym Internet Download Manager. Dzięki niemu można pobierać nie tylko z YT, ale dosłownie zewsząd. Jest film, pojawia się opcja ściągnij ^^ w razie czego służę pomocą gdzie go znaleźć : ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoksiQ 4 Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 siema dzis napisze wam jak pobierac z yt bez programu mamy np link do yt przykladowy : to dopisujemy lataa i bedzie wygladalo tak : http://www.lataayoutube.com/watch?v=OqWYwF4phZ0 i tam wybieramy format rozdzielczosc i pobieramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArmiaJP 0 Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Ja zawsze jak chce pobrać jakiś filmik to przez stronke taką by pobrać z yt albo przez Download Manager Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerveza 0 Opublikowano 26 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Można również pobierać z www.youtube-get.com . myślę, że jedna z najlepszych bo w każdym formacie można pobrać ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi