Van 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 1.Twój Nick: Van 2.Nick admina/gracza który zawinił: ziele cos tam cos tam 3.Admin/Gracz : 4.Data i godzina: 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji: gram i kick wstaw sreeny na forum. nikt mnie nie banowal stale ip nie wiem ocb nawet nie wyjasni o co mu chodzi. Poszedl jeden kick wszedlem z powrotem bez problemu bo nie mam kurła bana!! i znowu kick wsatw screeny na forum jakie kurva screeny sie pytam? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dostałeś ss'y ode mnie, Sprinta, Dudka tylko nie dało sie zbanować, więc dostałeś kicka z powodem wstaw ss'y? Coo to za śmieszna skarga? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Podaj swoje ip lub Steam id Van. Admini Cie kickowali bo nie mogli ssow zrobic, czasem sie to zadaza wiec nie ma sie co denerwowac. Sam tak robie jak mam taki problem. Postaramy sie wyprostowac ta sytuacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 to skad mam wziac niby te ssy skoro nie umiesz nawet prawidlowo zbanowac gracza? kiedy byly te ssy i na jakiej mapie? trzym 193.239.124.115 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzek 54 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Przepraszam, ale ostatni raz sie wypowiadam.Przecież ss'y ma zrobione tylko go nie zbanowało to o co chodzi? Niech wstawi ss'y i po problemie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van 5 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 było wyzej w edytowanym no ale wstawie jeszcze raz ip 193.239.124.115 dobra mam te ssy zaraz wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Admin zrobil slusznie, po zrobieniu ssow Cie nie zbanowalo. Dlatego Cie kicknal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi